mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

… De ville jo bare gerne i børnehave

image

Ikke tale om de ville blive hjemme da jeg i morges fiskede efter en hyggedag med mine drenge. Jens skulle til fødselsdag hos én af sine venner fra børnehaven og Peter, ja han ville sådan set bare gerne i vuggestue – især, hvis han måtte få en blå bil med. Som han godt måtte, selvfølgelig.

Drengene har været på ferie hos min mor i Sønderjylland hele weekenden og, ligesom jeg formoder de fleste andre forældre, så har jeg det altid lidt stramt over at skulle undvære mine børn så længe. Både fordi jeg selv savner dem, men også fordi jeg er så bange for, at de skal komme til at savne mig (for meget).

Men de har hygget sig, har de! Og selvom de måske nok har savnet mig (i flygtige glimt), så er deres liv fuldstændigt det samme som det var i fredags og de har hverken mere eller mindre brug for mig i dag, end de plejer at have. De ville jo for fanden bare gerne i børnehave og vuggestue.

Shit mand, de er ved at være store.

Min frygt for at de skulle have savnet mig for meget, eller at de skulle få en efterreaktion, som jeg har oplevet så mange gange før, er gjort fuldstændigt til skamme og jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal gøre af mig selv over det. Det er så fantastisk! Den snert af dårlig samvittighed som har ramt mig weekenden igennem, fordi jeg har været væk fra børnene, har været fuldstændigt ubegrundet, for de har vitterligt bare været på ferie. Det har ikke bare været noget vi har sagt, men det er også sådan de har haft det. Ovenikøbet en rigtigt dejlig ferie.

Hallelujah, man!

Derfor sidder jeg lige nu stadig hjemme i vores lille stue og overvejer, om jeg skal gøre mig klar til en dag på kontoret, eller om jeg liiiige skal drikke endnu en kop kaffe og nyde dét sted mit liv er, lige nu.

… Og så tager jeg revanche i eftermiddag, hvor jeg har aflyst mine møder, så jeg kan hente drengene hjem til hjemmebiograf, popcorn og megalange kram. Nok mest fordi jeg selv trænger.

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. Sådsan nogle søde børn elsker jo bare hverdag :-). Sådan er mine også – selvom de dog nu er blevet så gamle,at de godt kan se det fede i fridage. Som jo, grundet skolen, er ret sjældne… Men så elsker de at hentes tidligt. Men ikke for ofte.

    1. Præcis! Mine elsker også fridage af og til, men når de har været væk fra børnehaven siden torsdag, så trækker den (også) i dem og dét er sgu da fantastisk!

  2. Min datter ELSKER også at komme i børnehave. De sidste par uger (1-2 gange pr uge, når vi har haft fridage) har hun valgt at komme derover i stedet for at holde fri med mor/far. Synes det er fantastisk, at hun elsker sin børnehave så meget at hun vælger den frem for os, meeen håber hun engang imellem vil vælge os igen 🙂

  3. Jeg har også bemærket en forandring hos mine ung, efterhånden som de bliver større. Før i tiden var det næsten altid stensikkert at den dag de blev hentet fra pasning, så var de meget oppe at køre, de blev nemt kede af det og i det hele taget kørte følelserne bare på højtryk. Det gik hurtigt over, men man kunne altid forvente en eller anden reaktion, når de blev hentet.
    I dag er de 7 og 4 år, og jeg har i det seneste års tid lagt mærke til at reaktionen er mindre og mindre, og i dag er der intet at mærke på dem mere. De er bare glade unger uanset hvor de er 🙂

  4. jeg arbejder hver anden weekend, hvilket betyder at jeg ikke ser min søn så meget de dage. har ofte ca. 30 timer fra fre – søn. derfor holder han tit fri mandag, så vi kan være sammen. bilder mig ind at han har brug for det, men inderst inde ved jeg at de er MIT behov for at være sammen med ham:-)
    Men det er vel for f……. også derfor vi får børn – for at være sammen med dem.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven