mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Garderobe: Noget af det jeg selv har købt

P9015118 Annonce

Først, så lad mig lige sige at det simpelthen er vanvittigt overvældende, hvor mange gode, søde, velskrevne og ikke mindst lange kommentarer der kom til mit indlæg omkring Peters søvn. Jeg har læst dem alle og for fanden hvor er jeg glad for både gode råd og ikke mindst for at der trods alt er så mange, som har det på samme måde. Det må være en revival for #TLC – Tired Ladies Club – og jeg er vild med det! High-five til jer derude!

Det er, for at tale om noget helt andet, efterhånden ved at være længe siden jeg sidst har lavet et indlæg med noget af dét jeg rent faktisk selv køber og jeg tænker derfor, i anledning af at jeg i forgårs snappede fra en tur både på posthuset og i kiosken hvor jeg hentede pakker fra henholdsvis Ellos og Boozt, at vise lidt af det frem.

Jeg kan godt mærke på min smag, at jeg mentalt er ved at forberede mig på det efterår, som vi i følge kalenderen netop er trådt ind i. Jeg er tilbage i mit sorte efterårs- og vintergænge og det bærer mine indkøb altså i høj grad præg af.

Blusen jeg har på, på billedet ovenfor er fra Ellos og koster bare 199.- og gør bare alt godt for mig! Dens snit gør, at den skjuler topmaven perfekt, imens detaljen med palietterne i kraven gør den lidt festlig og jeg er altså allerede temmeligt pjattet med den. Bukserne er fra Mango og virkeligt rare at have på, fordi de er mega stretchy. De er en lille smule korte i benene, men det er et generelt problem for mig, at bukser hvor man ikke kan vælge størrelsen på benlængden, altid er for korte, så i virkeligheden er de nok bare meget normale.

booztellos-Gendannet

/1 Denne kjole fra Ganni er simpelthen så smuk og elegant. Den høje hals og draperingen gør noget virkelig godt for mig og jeg tænker, at den fint kan bruges til efteråret med et par strømpebukser og flade sko til hverdag og med et par højhælede støvler og bare ben til fest. Kjolen er meget løs i fittet og kan både bruges som den er, eller med et bælte i taljen, hvis man gerne vil fremhæve sin figur. Den koster 799.- HER

/2 Der er ikke så mange dikkedarer over denne top fra Esprit. Den er virkelig pæn og fungerer til det meste og når det bliver koldt, kommer der bare en cardigan eller en jakke henover den. Den koster 399.- HER

/3 Jeg faldt pladask for denne kjole da jeg så den på shoppen, men desværre er den – efter min uforbenholdne mening – en smule lille i størrelsen og jeg er derfor for lang til den str 38/40 som jeg havde bestilt.  Jeg synes dog stadig den er vildt flot på modellen, så jeg mistænker, at den havde siddet lige i skabet, hvis bare jeg havde været 5 centimeter kortere. Kjolen koster 249.- HER

/4 Som jeg også skriver ovenfor er disse jeans fra Mango simpelthen så lækre at have på og som I formentlig efterhånden ved, så har jeg bare en ting med hullede bukser. Jeg tror det er en kombination af at jeg synes det ser sejt ud og fordi det er så lækkert at der er plads til knæene. Der er ikke noget værre end jeans, som strammer når man bøjer benene. Disse koster 299.- HER

/5 Jeg ved faktisk ikke om jeg nogensinde får brugt de her støvler fra Ellos, eller om de skal tilbage. Jeg synes bare det ser vildt lækkert ud (til andre) med en kort nederdel, skjorte, bikerjakke og lange sorte støvler, men dem tygger jeg lidt på om skal tilbage. De koster 699.- HER

/6 Sidst men ikke mindst, blusen fra Ellos, som altså er den jeg har på, på billedet ovenfor. Den er så fin og skøn og koster 199.- HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven