mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Britt Bendixen: Thomas har en lille fræk numse

Aaaarghmen altså, hold op hvor var det bare en fantastisk aften i går! På alle tænkelige måder og jeg må altså hermed erklære mig som totalt fan af Vild Med Dans, for manner, hvor var det et fedt show, når man sad der på forreste parket.

Allerede da den fine intro-video rullede ind over skærmen, sad jeg med krydsede fingre og frygt for, at Thomas ville gå på gulvet og levere en sølle, karikeret udgave af cha-cha-cha, hvor han hverken ville kunne huske sine trin eller hvordan han i løbet af de seneste fire uger for alvor har lært at svinge med hofterne. Men lad mig æde mine ord, hurtigere end jeg ville kunne gøre det med 100 gram bland-selv-slik nede fra den gode kiosk, for wauw, hvor fik den dans bare én over nakken! Thomas gav den simpelthen så meget gas på det dansegulv og for fanden hvor var var han lækker.

image image image imageimage

Og apropos lækker, skal vi så ikke lige snakke lidt om at Britt Bendixen kommenterede, at hun “troede at han havde sådan en lille tyk krop” i virkeligheden viste sig at være en “smækker-lækker dansekrop” med en “lille fræk numse“?

Jeg var seriøst ved at falde ned af stolen af både glæde, grin og overraskelse da hun, med sin karakteristiske stemme beskrev hans krop, som var det en dessert hun var parat til at gå om bord i. Jeg elskede det!

For fanden, Britt Bendixen, jeg er vild med dig! Og med min mand, med den frække numse – og nårh ja, med Vild med Dans.

britt bendixen image

… Og skal vi så ikke lige se om der er hold i hvad Britt Bendixen mener?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven