mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Be prepared, København!

Det har ikke just været prangende, hvad jeg har nået i dag, sådan rent praktisk. Til gengæld har jeg set otte afsnit af SKAM, som nu, efter jeg har lært at jeg kunne sætte (norske) undertekster på, har vist sig at være ligeså fantastisk som alle render og siger. Og så har jeg droppet min madplan for en stund, spist slik til frokost og om lidt har jeg tænkt mig at indtage den mest fedtede kødfri burger jeg overhovedet kan komme i nærheden af, når jeg skal mødes med én af de veninder jeg har, som jeg har skråååålet Præsident i USA sammen med, allerflest gange, inden vi senere stikker ud til koncert.

Der er løbet meget vand under åen siden vi dengang sad i vores små studielejligheder i Esbjerg og snakkede om drenge, byture og hvad man nu snakker om, når man er i start-tyverne og i færd med at tage sig en uddannelse i en ny by. Men i dag har jeg tænkt mig at vi skal lade som om vi er tilbage i 2006 og lade minderne vælte ind over os, som stod vi lige midt i dem.

Det bliver fanderneme en god aften og jeg har tænkt mig at kramme på alle og enhver jeg kan komme i nærheden af, så be prepared, København!

Jeg håber også at I får en dejlig lørdag aften. Jeg forestiller mig at mit hoved bliver en smule tungt i morgen, så jeg har forberedt et par søndags-shoppe-indlæg (hvor der blandt andet er penge at spare på overtøjet til børnene) til jer og så vil jeg glæde mig til – så snart jeg kan – at berette fra i aften også 🙂

image

Have a good one!

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Du så smaddergodt ud i aftes! Og det var den fedeste koncert, og Thomas var bare så sød og sjov! Jeg vandt billetter af dig sidst, da han spillede Cana’s album i december, men min kæreste og jeg måtte simpelthen se ham igen sammen (for fjerde gang), og det var bare den skønneste aften! Hyg jer fortsat 🙂 kh

  2. Så dig desværre ikk, men det var godt nok en fest😊 han er helt fantastisk og virkelig dygtig! Og dejlig positiv som dig! Er helt glad her i toget på vej hjem, hvor jeg hører alle hans hits og bland selv slik helt i din stil 😂😜

  3. Det var bare sådan en FED oplevelse! Jeg havde en fest og er stadig høj på oplevelsen 😄
    Uden at lyde stalker-agtig, så havde jeg håbet på at se dig og gi dig en krammer, for jeg synes bare du virker til at være sådan et skønt menneske og jeg nyder at følge dig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven