mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Skulle det være en sofa efter eget valg?

SofaernordicAnnonce

Godtnok har vi – som jeg nævnte i mit forrige indlæg – stadig ikke nogen sofa inde i Andedammen, men til gengæld har vi et udemærket gulv og store drømme og for nu, skal det i virkeligheden også handle lidt mere om privaten end om kontoret 🙂

Lige som én ulykke sjældent kommer alene, gør det samme sig altså også gældende, når det kommer til renovations- og indretningsidéer. Lige siden vi købte vores lejlighed har jeg drømt om et nyt køkken og nu efter et år, har vi endelig fået nogenlunde styr på hvad det egentlig er vi gerne vil have og vist nok også hvem vi gerne vil have til at lave det, men de nye køkkenplaner har – selvfølgelig, fristes jeg næsten til at sige – affødt nye idéer og drømme til indretningen derhjemme.

Vores gulv trænger for eksempel i dén grad til en omgang og når nu alligevel vi på et tidspunkt skal pille det gamle køkken ned, så var det jo oplagt at få lagt nyt gulv, inden det nye køkken kommer ind.

Når der så er styr på (både gulv og) det nye køkken, så er planen, at vi faktisk ikke længere behøver at have spiseplads i vores lille stue, som vi har det i dag og jeg har nu derfor fået den tanke, at vi sgu nok bliver nødt til at få os en lidt større sofa. Eller altså, vi får plads til at få den lidt større sofa, som vi i virkeligheden hele tiden har haft behov for, med fire putteglade mennesker i husstanden.

… Og så stødte jeg på noget nær det sejeste jeg længe har set, når det kommer til møbler og boligindretning.

NordicSofa, hvor man nærmest kan designe sin helt egen sofa. De skriver selv på hjemmesiden at man kan lave 25.000 forskellige varianter og uden at have regnet efter, så tror jeg sgu næsten den er god nok. De har 15 forskellige “hoveddesigns” som så findes i alt lige fra lænestole til chaiselongsofaer og så bestemmer man ovenikøbet helt selv farven. Det hele endda, uden at man bliver totalt ruineret! Dét er sgu da smart.

Skærmbillede 2016-08-03 kl. 20.38.22 Skærmbillede 2016-08-03 kl. 20.38.12

Jeg er særligt vild med Sigrunn-serien og jeg drømmer faktisk en lille smule om den i chaiselong udgaven, som lige nu ikke kommer til at stå mig i andet end 8.600 kroner – med mit helt eget præg på designet endda! Så skal jeg bare lige finde ud af, om jeg synes den er sejest i blågrå eller grålilla – eller i én af de mange andre flotte farver. Nårh ja, og om den i virkeligheden kan proppes ind i vores lille lejlighed.

Hvis nogen af jer er blevet fristede til også at shoppe lænestole eller sofaer hos Nordic Sofa HER, så får I med koden CANA5 5% rabat på jeres køb – og selvom det ikke lyder af meget, så er der, når man snakker i sofapriser, jo altså alligevel en del at spare 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven