mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Sådan laver du krøller med glattejern på under 5 minutter

krøller1

Endelig, endelig er mit hår blevet langt nok til at kunne andet end bare at “sidde”. Eller rettere, endelig er mit hår blevet langt nok til, at det giver mening at krølle det, som jeg sådan har savnet.  Jeg har derfor gået og eksperimenteret lidt med hvordan jeg gør det pænest, nemmest og selvfølgelig hurtigst. Som småbørnsmor er det sjældent at jeg kan bruge timevis på badeværelset, så det skal for alt i verden bare gå hurtigt.

Og fan’me om ikke jeg har fundet en metode, hvor jeg bruger et glattejern, som ikke tager andet end 2-3-4 minutter, afhængigt af hvor grundig jeg er. Se for eksempel hvordan jeg har stylet håret med et lækkert outfit HER – jeg synes i hvert fald selv, at det ser ret lækkert ud 🙂

Metoden kan bruges både til kort og til langt hår, men det er selvfølgelig klart, at des længere håret er, des længere tid tager det – men til gengæld er krøllerne endnu pænere, når håret er længere end mit.

 

– AFFILIATE LINKS –

Maria Nila Cream Heat Spray HER

Maria Nila Finishing Spray HER

HH Simonsen glattejern HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Det er bare fuldstændigt samme fremgangsmåde – dog, når jeg har travl om morgenen, så kan jeg godt finde på, ligesom jeg gør i videoen her, at lade det være og bare “boppe” det lidt med hårlakken. Hvis man fra naturens side har helt glat hår, tænker jeg dog at man ikke kan komme udenom at krølle et par totter 🙂

 1. Hvor ser du skøn ud Cana! Ville ønske jeg havde tænkt over muligheden for krøller med glattejernet, den gang jeg har kortere hår. Kan stadig tydelig huske hvor glad jeg var for min frisure, men også hvor sindsygt misundelig jeg var på alle dem med langt hår der kunne lege med deres hår på tusind måder.

 2. Jeg skyndte mig herind efter, jeg havde set på Snapchat at ikke alle var lige vilde med denne video, jeg går ihvertfald ud fra at det var på denne.

  Ved du hvad? Jeg synes du ser fantastisk ud! Ikke bare i videoen, men sådan generelt! Både på blog, Facebook og sågar Snapchat.
  Jeg ville blot sende noget kærlighed afsted i din retning ❤️
  Hav en forhåbentlig bedre aften! 🌸

 3. Hejsa Cana 🙂

  Vi på Chart.dk har netop skrevet en artikel omkring glattejern og ville høre om vi måtte have lov til at henvise til din fine video i vores artikel frem for den vi har på nuværende tidspunkt?

  Du beskriver nemlig på en rigtig god og simpel måde hvordan krøllerne laves nemt og enkelt!

  Du må have en rigtig god dag!

  Med venlig hilsen,

  Mads
  Chart.dk

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven