mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Opdateret gratis kalender til jer og sidste skud i udsalgsbøssen

Sååå er hverdagen sgu skudt igang og dét da med et brag af en email-fest og kalender-opdatering der vil noget. Så meget, så jeg simpelthen bliver i tvivl om jeg nu også har fået det hele med. Min distræte hjerne kan nemlig overhovedet ikke finde ud af den slags struktur.

Der findes næsten ikke noget værre end at misse en aftale. Følelsen af at andre tror at man er ligeglad, er forfærdelig og formentlig langt værre end at blive glemt. Sådan har jeg det i hvert fald. Måske fordi jeg selv bliver ked af det hvis jeg bliver glemt, får jeg særligt dårlig samvittighed når jeg – i heldigvis sjældne tilfælde – glemmer en aftale.

Noget af det der skal til, er selvfølgelig en kalender og til dét formål lavede jeg i april en både pæn og let-at-opdatere én af slagsen, som jeg udbød til gratis download til alle jer, der måtte have lyst til at have den hængende. Det eneste lille aber dabei dengang var, at jeg havde glemt en dag i august. Forhåbentlig en regnvejrsdag, men ikke desto mindre en dag, som lavede kludder i resten af kalenderen.

image

Derfor har jeg i dag tilrettet kalenderen, således at den også passer sammen med resten af verden de kommende måneder. Den er stadig gratis og I kan hente den via linket lige HER.

Hvad der er sparet, er tjent, siger nogen og som en lille bonusinfo, vil jeg bare lige minde om, at der lige nu kører slutpurt på udsalget hos Boozt, så hvis nogen af jer er gode til at være tidligt ude med at købe efterårs- og vintergarderoben, så er der altså virkeligt mange penge at spare ved at gøre det nu! På nedenstående styles er der for eksempel minimum 40% rabat.

Shoppemandag– AFFILIATE LINKS –

/1 Ilse Jacobsen regnfrakke HER /2 De hurtigste handsker i byen fra Becksöndergaard HER /3 Wonders frynsestøvler HER /4 Tommy Hilfiger støvler HER  /5 Molo HER /6 Mini A Ture Flyverdragt HER /7 Arauto Rap snørestøvler HER /8 Arauto Rap Støvler HER

ØVRIGE VARER I KATEGORIERNE

Støvler til børnene HER

Støvler til de damerne HER

Overtøj til børnene HER

Overtøj til damerne HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Hej søde Cana, er jeg mon den eneste der har problemer med oktober, november og december når jeg printer din fine kalender?? Det er som om at de er lavet for stort 🙁

  2. Hej Cana. Din kalender er skøn og jeg skulle lige til at printe den, men jeg kan kun printe august og september. Som Cecilia skriver, er det lidt som om, at oktober, november og december er lavet for store. Det kan man også se når man åbner pdf’en.. Det er lidt øv! Har du mulighed for at lave pdf’en om, så man kan printe alle måneder? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven