mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Om en pissedårlig morgen, faktisk

P8094738

For helvede altså! Selvom jeg i dén grad forsøger at få det bedste ud af livet og klemme alle de lykkestunder ud af hverdagen, som overhovedet er muligt, så er der altså stadig nogle gange hvor min mission om at være og tænke positivt fejler. Totalt.

Sådan en morgen har det været i dag og jeg sidder nu – heldigvis alene – på kontoret med tårer i øjnene og en kæmpe sten i maven over, hvor uretfærdigt jeg har behandlet mine børn her til morgen. Jeg blev vred, når de blev vrede og jeg bad dem i min afmagt om de da for helvede ikke bare lige kunne være lidt søde ved mig og ved hinanden, i stedet for at gå grassat på grund af en skide legofigur.

De græd.

Jeg undskyldte og forsøgte at glatte ud. Men følelserne var blevet krøllede. Mine og i høj grad, tror jeg, mine børns. Det var en lortemorgen og først da jeg afleverede dem i institutionen hvor de smilende løb hen og legede med både deres kammerater og deres pædagoger, troede jeg på, at dagen alligevel nok skulle blive til noget. Måske ikke meget, men noget.

Det har været morgenen ovenpå en lang nat med to børn i sengen og jeg kan mærke, at det var dråben i mit i forvejen overfyldte bæger, som er proppet til randen udefinerbare følelser, som meget muligt bare er en strid omgang PMS – og savn. Jeg savner Thomas, som jeg stort set hverken set eller snakket med siden før min farmor døde og når han kommer hjem i morgen er det kun for at skulle arbejde (mere) og for at jeg kan tage til en masse arrangementer i forbindelse med modeugen.

Fuck modeugen, man.

Lige nu vil jeg faktisk bare gerne have min familie og et kæmpestort kram og mon ikke jeg opdager de nye tendenser, selvom det ikke bliver lige nu og i selskab med en masse cup-cakes, champagne, glimmer og mennesker jeg alligevel aldrig kommer til at føle mig helt ligeså smart som og som formentlig er med til at vælte læsset, fordi jeg stresser en lille smule over, om jeg nu i virkeligheden ikke er for meget bonderøv og for lidt first-mover, til overhovedet at have min berettigelse til modebranchens praleuge.

Derfor tager jeg kun en halv dag på kontoret, inden jeg lægger mig på briksen hos min vippedame, som et kendt for at give mig både søvn og overskud (og flotte vipper, selvfølgelig), så jeg kan hente mine børn og give dem verdens største kram, et fornyet overskud og en vaskeægte hyggeeftermiddag. Både i dag, i morgen og i overmorgen. Ikke mere sur-mor. Mine børn er jo for fanden det bedste jeg har.

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

 1. Du befinder dig jo “bare” i den virkelige verden. De episoder hvor man skælder sine børn ud vil komme, og som jeg selv har oplevet, altid giver dårlig samvittighed, da det er så hårdt at se at de bliver så kede af det. Læg det bag dig, kom videre.Du er trods alt kun et menneske.. Fortsat rigtig god dag og hygge med krøltoppene..

 2. Årh, hvor jeg dog kender den følelse, du sidder med lige nu. Det er bare så hårdt, og ens dårlige samvittighed borer sig bare dybere og dybere, og dét man allerhelst vil er, at kysse og kramme sit barn. Havde desværre sådan en eftermiddag og aften med min søn på 3,5 år i går. Min mand har været på arbejde de sidste 4 dage og aftner, jeg er højgravid (2 uger tilbage, og er godt træt af graviditet og bare træt generelt) og min søn er ved at blive renlig. I går gjorde jeg bare dét, som jeg som pædagog, råder forældre til ikke at gøre. Jeg skældte ham ud, da han havde haft flere uheld og til sidst en slem en, som krævede et bad, uden at gå i detaljer.
  Jeg fik så dårlig samvittighed efterfølgende, og selvom det var puttetid, havde jeg allermest lyst til bare at kysse og kramme ham, og undskylde min handling. -men det ville kun være mit behov, for min søn var videre og iøvrigt mega træt. Så da han sov så sødt, måtte jeg igen ind og kysse på ham og igen undskylde min reaktion.

 3. Tak!- for den opdatering. Og hvor er det øv med sådan nogle morgener, hvor man egentlig godt ved, at man selv er den voksne, men helt ærligt havde lyst til at en anden tog over!
  Jeg sidder selv her med nyfødte nr.3 og har til morgen måtte holde meget på mig selv for ikke at begynde at tude over min 3-årige, som er begyndt at reagere over det nye familiemedlem og som jo bare gerne vil have sin mors kærlighed og overskud, som altså ikke lige var på sit højeste i dag
  Jeg synes generelt du lyder til at have meget overskud til dine børn, så hurra for dage som disse, som forsvinder igen 😘

 4. Dejligt befriende at du også skriver sådan et indlæg som jeg kender alt for godt.. Og havde lidt lignende denne morgen.. Ahj hvor er det bare så kedelig en start på dagen.. Og et splitsekund efter ‘brandmand sammen’ episoden fortryder vi jo alle… Heldigvis kommer vores kære børn lynhurtig over det og deres skønne liv fortsætter som en dejlig dag 🙂 Ønsker dig en skøn eftermiddag.

 5. Kæreste Cana
  Du er et helt menneske og et rigtig skønt mennesker – dig uden at kende dig , fantastisk mor Og kone ❤️
  Følger dig på snap – elsker dine snap

 6. Lorte morgen! Tror alle kender dem -og fortryder dem! Det positive der kan trækkes ud, er at dine drenge oplever at man kan blive sure på hinanden og gode venner igen -at kærligheden bliver ved trods konflikter 🙂 Og voksne skal også tilgive sig selv 🙂
  Rigtig god (bedre) dag

 7. Åh, det er så svært 😔
  Præcis sådan en morgen har jeg også haft i dag! Som endda blev afsluttet med en stor grædende 4-årig som måtte hives ud af mine arme i børnehaven, fordi jeg ikke måtte gå 😰😢
  Pyha, bliver aldrig go’ til den slags.

  Nu er det kommet lidt på afstand efter en lang gåtur med hunden.
  Vi kan ikke undgå den slags sammenstød, alle mulige følelser der støder sammen, manglende søvn og overskud!
  Men vi kommer igennem og som du selv skriver, er børnene jo vores et og alt, uanset hvad – og de må GERNE se, at de voksne også har følelser og ikke altid er så perfekte 😊❤️

 8. Dem har vi også, men vi har haft mange flere af dem. Jeg stod også tit i afmagt, og syntes jeg var verdens dårligste mor, og tanken om hvilken skade jeg måske gjorde mine piger!Men jeg har fundet løsningen, jeg har nemlig udviklet min egen App, Belønningstavlen! En simple app, hvor forældre giver deres børn opgaver, som feks. tage tøj på, børste tænder, dække bord, osv, og når de har udført opgaverne får de point, og til sidst, de en belønning. så vi er i stedet for at bruge pisken, er vi nu begyndt at uddele gulerødder – og det hele får lidt ekstra krydderi, fordi det er en app, vi alle kan have på telefonerne, så det er nemt at følge med i ’scoren og det hele er et fælles familieprojekt og ikke kun forældrenes.

 9. Den slags morgener kender alle forældre vist. Jeg gør i hvert fald. Det gør ondt i hjertet. Jeg prøver at fortælle mig selv, at en enkelt af og til ikke skader vores små elsklinger. Vi er mennesker. Og så længe vi siger undskyld og prøver at holde dem på et minimum skal det nok gå 🙂

 10. Øv 😔
  ‘Vi må håb’ det blir bedre imorgen’ 😉
  Vi har alle de morgener og det er det VÆRSTE. Kender alt til tårerne og mavepinen.. Og man har nærmest bare lyst til at se børnene med det samme igen og give dem al den kærlighed man jo også har for dem. Hvilket dine børn vist ikke er i tvivl om ❤️ Om ikke andet ser de jo bare at du også er et menneske med følelser, der ikke altid er ‘happy-go-lucky’, hvilket jeg tror er mindst lige så vigtigt, så længe det jo ikke er hver dag… Men tvivler på det er tilfældet for jer i jeres hverdag…
  Kæmpe virtuel krammer til dig ☺️☀️❤️

 11. Det er det værste, den slags morgner, og selv om man ikke må holde op med at prøve at være et bedre menneske (mor) så skal vi huske på at det er helt naturligt og almindeligt t have det sådan. Jeg plejer at sige til mig selv, børn går ikke i stykker af at se at deres mor kan blive vred og ikke altid har kontrol over situationen, børn har brug for rollemodeller som kan finde ud af at komme igen og undskylde når de selv har været urimelige, det har du netop givet dine børn en vigtig lektion i 🙂

 12. Kram kan man bare ikke få for mange af, når man sørger (siger jeg, der i DEN grad savner kram her i mit livs dybeste sorg), og i sorg sidder følelserne bare uden på tøjet.

  Cana, det er ingen hjælp ej heller for at negligere, for en dum morgen er bare ikke, hvad du har brug for lige nu, men forhåbentlig kan du kramme dine to krudtugler ekstra meget her i eftermiddag og aften.

  Og så håber jeg, at du selv fik lidt egenomsorg hos vippe-damen. Et stort knus herfra.
  Modeugen er ikke skid vigtig i nogen henseende lige nu.

 13. Er slet ikk i tvivl om du er verdens bedste mor 🙂 det sker for selv den bedste! Håber dit humør er blevet bedre nu du har hentet drengene og solen skinner. 🙂

 14. ÅH FOR FANDEN…….hvor er det dejlig at du er et helt normalt menneske som vi andre 😜👏💕 her gik jeg og satte dig op på en piedestal, som jeg aldrig vil kunnet nå op til! CANA du er, ud fra din blog som jeg elsker, et fabelagtig dejligt menneske, som jeg har lært så mange ting af allerede. Så læn dig tilbage i sofaen og kig på dine skønne unger og sig til dig selv : de er sgu mine og de er seje og skønne 💕 Kram og qnuz til dig 😘

 15. This too shall pass. Nogle gange skal man bare lige gennem den hurdle af stress, for lidt søvn, savn osv. Det er hæsligt, mens det står på. Men det går over. Det lover jeg. Snup en træstamme og et kram fra dine børn. Det skal nok hjælpe <3

 16. Altså – der er gode dage. Og så er der one of those days that makes the rest look good.

  Håber I har fået en bedre eftermiddag, og at morgendagen bringer en langt bedre start.

  Jeg er ved gud heller ikke altid supermor – nogle gange er jeg endda decideret råddenmor. Verdens VÆRSTE superhelt med ikke andet end evnen til at blive sur. RØVET TYPE!

  Men selv mødre er mennesker, som er pressede indimellem. Og så længe man selv kan se det, går det hele.

 17. hvor er du hård ved dig selv.
  Husk: uden nat var der ingen dag.
  Uden død ingen liv. Uden nedture ved man ikke hvor dejligt livets højder kan være. Uden konflikter ved man ikke hvad harmoni er. Så tag det som en gave. Også for dine børn. Verden er ikke god hvis den kun er lavet af sukker. Kontrasterne giver livet dybde. Knus til jer/dig derovre. 😀

 18. Hej fru! Hvorfor må du egentlig ikke vide dine børn at du er ked af det? At du vil at de skal opføre sig ordentligt? At deres skænderier rammer dig? At du savner deres far? Det er klare tegn på kærlighed!

  Du er en god mor fordi du får dårlig samvittighed – men den er uberettiget! Det er vores pligt at vise vores børn alle livets facetter!

 19. Der er ikke noget link til din vippedame❤️
  Er det muligt, eller er hun i bogstaveligste forstand din💋💋

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven