mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Når man fortjener en lille bonus

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Om seks dage, fylder min blog to år og jeg tænker i den anledning, om det mon ikke er ved at være passende, med lidt medarbejderanerkendelse i form af en gave fra chefen. En bonus, om man vil. Sådan for god indsats, høj arbejdsmoral, loyal tjeneste og den slags.

Som “chefen” synes jeg selvfølgelig at gaven bør være noget praktisk og meget arbejdsrelateret, som for eksempel en ny printer eller et stativ til mit kamera, så jeg ikke behøver at stable mit bord op med bøger, hver gang jeg skal filme mig selv – som jeg forøvrigt godt kunne tænke mig at gøre lidt mere af. Filme altså, ikke stable bøger. Problemet med den slags gaver er bare, at jeg synes de er vederstyggeligt kedelige.

Suk.

I stedet drømmer jeg om at få en ny taske. I drømmeland står en taske fra denne shop højt på ønskelisten, men hvis jeg skal være liiidt mere realistisk, så kunne denne taske måske være et bud.

Jeg drømmer også om nye smykker. For altså, selvom det i virkeligheden er så længe siden min smykkesamling ik lidt kærlighed i form af både nye ringe og ørestikkere, så savner jeg et par nye armbånd. Dette synes jeg for eksempel er ret fint. Ligesom halskæden i samme kollektion faktisk også er det.

Når alt kommer til alt, er jeg dog nok nødt til at kombinere praktisk og lækkert. Det kunne være en lampe til mit skrivebord, som denne og så skal jeg have en notesblok som denne – dén er eddermamer smart! Og altså, når det er noget jeg skal have, så er det vel i virkeligheden ikke at betragte som en gave, så jeg er næsten nødt til at beslutte mig for noget andet også. Noget der er lidt mere spændende end den buket blomster, jeg tænker skal akkompagnere gaven. Hvis der altså bliver en gave.

P7094218

Help a woman out: hvis I skulle købe en gave – kun til jer selv – hvad skulle det så være?

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

  1. Jeg har spinket og sparet i årevis for at give mig selv “min gave”. Om præcis en uge tager jeg til New York med bedste-veninden! Så selvom jeg ikke kan hjælpe så meget med dit dilemma, så må jeg dog sige “du har klart fortjent en gave, en lækker “kun til dig”gave, så sæt i gang med selvforkælelse”

  2. Hvis prisen ikke havde stor betydning , men alligevel list realistisk , ville jeg købe et tennis armbånd og er abonnement på blomster . Måske en til at gøre rent 😛 det ville være dejligt

  3. Jeg skal have en læderjakke nu her om 14 dage når jeg får udbetalt min første “rigtige” fukdtidsløn for det arbejde jeg rent faks et uddannet til og ikke bare studiejobs.

    Kender i øvrigt en som gav sig selv et abonnent på blomster. Det var ret smart, for man bli er su egentlig glad af skiftet og man kåber det bare så sjældent til sig selv. Kan dog forestille mig det er en dyr fornøjelse i kbh. Jeg betaler hvert fald mere for blomster her i Århus end jeg gør hjemme ved mine forældre i midtjylland.

  4. Jeg tror, at jeg ville købe mig selv en personlig træner. Det er for mig en luksus, noget jeg altid har ønsket mig, men aldrig giver mig selv. Jeg ender altod med smykker eller fodtøj😊 Og det er jo også skønt. Den der taske er mega pæn😱

  5. Jeg ville ønske at du puttede billeder i indlæg som disse, så man kunne se de forskellige ting, uden at trykke på de forskellige links.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven