mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lyserød væg? Go eller no-go?

Det er jo ikke ligefrem fordi det flyder over med østrogen hjemme hos os, hvor jeg er det eneste hunkønsvæsen i en husstand på fire og jeg går derfor og fifler med tanken om ikke vi skal have os en lyserød væg.

I know, det er måske en lille smule skørt, med jeg tænker samtidig at det er en virkelig fin kontrast til playmobilfigurer, guitarstativer og superhelte, som ellers pryder store dele af vores lille hjem.

Efter jeg har rykket mit kontor ned i Andedammen, har vi ikke længere behov for at have kontorplads i soveværelset og med et samlet kvadratmetertal i lejligheden på 84, betyder inddragelsen af de 2 kvadratermeter hjemmekontor alligevel en del, så jeg har besluttet – i samråd med Thomas, naturligvis – at vi skal have rokeret lidt rundt i soveværelset, hvor jeg tænker, at den lyserøde væg godt kunne komme i spil.

Thomas grinede lidt af mig da jeg foreslog ham idéen, men efter at have lavet et lille “sådan-kunne-det-måske-komme-til-at-se-ud-billede” i photoshop, blev han alligevel lidt lun på idéen.

Hvordan vores soveværelse ser ud nu:IMG_0594

Hvordan vores soveværelse kunne kommet til at se ud:soveværelse1

– AFFILIATE LINKS –

Plakater: HER / HER / HER

Puder: HER / HER / HER

Hvad siger I? Er den lyserøde væg go eller no-go?

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

 1. Tjek krea_pernille ud på insta eller Facebook. Hun er god til at bruge det lyserøde… Bla en lyserød væg i køkkenet 😍

 2. Det bliver alligevel for meget østrogen til mig, jeg ville nok vælge en pangfarve som orange, skal det være ovre i pasteller er jeg mere til en lys lilla…

 3. Hvis du hurtigt Googler “feng shui soveværelse farve” vil du hurtigt opdage at lyserød er bomben! Det er ikke tøset! Det vil give rummet en feminin energi, fordi det er et rum for intimitet. Det skaber rammer for omsorg, sex og god søvn. Go!

 4. Det er godt nok modigt, og et stort arbejde at begynde på. Tror jeg i første omgang ville teste farveskift, ved at skifte farve på sengetæppet.

 5. Helt klart go! Malede vægge er undervurderede. En nem og billig måde at få lidt forandring på 😉 Jeg opdagede først for nylig det gamle malingmærke Farrow and Ball, de laver de fedeste farver hvor lyserød ikke bare er lyserød men jordbæris eller grålig eller lidt lilla eller … så mange fine nuancer.

 6. GO GO GO!!! Vi har en lyserød væg og det er ovenikøbet i stuen!! Det er simpelthen noget af det fineste og jeg knuselsker den. Min macho-soldater-kæreste var helt og aldeles med på den, malede den ovenikøbet frivilligt, og elsker den næsten ligeså meget som mig. De af hans venner der drillede ham med det, blev sat til vægs med en “rigtige mænd maler lyserødt” kommentar. 🙂 Gør det, gør det, gør det – og husk på at det altså kun koster en liter hvid maling og et par timers arbejde at gøre om 🙂

 7. Jeg er vild med enkle farvede vægge eller en væg med tapet. Jeg kan også klart falde for de den rosa og i det hele taget pastelfarvernes som er meget oppe i tiden. Jeg tror dog at jeg ville vælge en mere dyb og mørk farve måske en lys blå lilla blomme farvet væg og så købe et lyserødt sengetæppe eller puder som man kan skifte igen når i er ved at væge træt af farven.

 8. I think that it would look really nice, especially accented with black or dark grey. In the winter time, it will give a nice, warm light to your room. I say GO! 😉

 9. Lyserød væg? No go 🙂 Lav noget indbygget skab, så I skjuler alt tøjet. Giv væggen en varm farve. Find et sengetøj der ikke er krid hvid, men et tæppe med en rolig og dæmpende farve. Puderne skal matche væggen og tæppet selvfølgelig. Hæng nogle fede natlampe op og find nogle billeder der kigger sjæl og kærlighed. Lidt hulenstemning 🙂 Det ligner altså ikke et rum, der er vanvittigt sjovt at dyrke sex i! Haha.. Sorry! Gør det til jeres rum! Giv det sjæl. Fjern rodet og giv de nogle farver!

 10. Lyserød væg? No go 🙂 Lav noget indbygget skab, så I skjuler alt tøjet. Giv væggen en varm farve. Find et sengetæppe der ikke er krid hvid, men et tæppe med en rolig og dæmpende farve. Puderne skal matche væggen og tæppet selvfølgelig. Hæng nogle fede natlampe op og find nogle billeder der kigger sjæl og kærlighed. Lidt hulenstemning 🙂 Det ligner altså ikke et rum, der er vanvittigt sjovt at dyrke sex i! Haha.. Sorry! Gør det til jeres rum! Giv det sjæl. Fjern rodet og giv de nogle farver!

 11. Lyserød væg? No go 🙂 Lav noget indbygget skab, så I skjuler alt tøjet. Giv væggen en varm farve. Find et sengetæppe der ikke er krid hvid, men et tæppe med en rolig og dæmpende farve. Puderne skal matche væggen og tæppet selvfølgelig. Hæng nogle fede natlampe op og find nogle billeder der har sjæl og kærlighed. Lidt hulenstemning 🙂 Det ligner altså ikke et rum, der er vanvittigt sjovt at dyrke sex i! Haha.. Sorry! Gør det til jeres rum! Giv det sjæl. Fjern rodet og giv de nogle farver!

 12. Lyserød væg? No go 🙂 Lav noget indbygget skab, så I skjuler alt tøjet. Giv væggen en varm farve. Find et sengetæppe der ikke er krid hvid, men et tæppe med en rolig og dæmpende farve. Puderne skal matche væggen og tæppet selvfølgelig. Hæng nogle fede natlampe op og find nogle billeder der har sjæl og kærlighed. Lidt hulestemning 🙂 Det ligner altså ikke et rum, der er vanvittigt sjovt at dyrke sex i! Haha.. Sorry! Gør det til jeres rum! Giv det sjæl. Fjern rodet og giv de nogle farver!

 13. Jeg synes lyse pasteller eller tapeter generelt gør sig godt i små rum, hvis I så vælger sengetæppe og puder, samt billeder i varme farver såsom terrakota, brun og lidt rød, vil det skabe en varm og intim stemning:) GO for it.

 14. Som selvgjordt ekspert i udnyttelse af små hjem ( boede på 50 kvadratmeter med to små børn og to voksne;) tænker jeg på hvorfor du ikke vælger at udnytte hele loft højden og på den måde undgår div. Rod omkring sengen ( som vi alle nok kender til!) 😃

 15. Tror det vil være rigtig fint 😀 Nu er jeg ikke typen der siger grimme ting om andre(s), men det er nok det mindst ophidsende soveværelse jeg har set længe 😉 Så bare i gang – Det kan jo males over igen 😀

 16. go, go, go! Går selv med lyserøde tanker til en væg herhjemme. Overvejede også først soveværelset, men nu er det blevet grønt på alle væggene i stedet – sådan kan det jo pludselig stikke af 🙂 Men nu tænker jeg en væg på børneværelset, den kunne gøre sig godt i duche rosa af en art 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven