mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Komfortable hæle, københavnske gader og hverdagens heltinder

IMG_0668Annonce

Der var kort overgang i mine teenage-år, hvor jeg konsekvent gik med flade sko. Egentlig ikke fordi jeg ikke brød mig om høje hæle, men fordi jeg syntes jeg blev så tårnhøj i forhold til mange af mine veninder. En dag, vistnok i slutningen af 3.G, besluttede jeg dog, at nu måtte det være nok. Uanset om jeg så rager op i enten 1.85 eller 1.90 centimeters højde, når jeg ifører mig høje hæle, så gør det bare ét eller andet helt fantastisk ved min statur, ligesom de høje hæle altså på én eller anden måde altid får mig til at føle mig lidt ekstra elegant, stærk og kvindelig.

Under mine barsler har jeg begge gange trådt ud af de høje hæle og ned i de flade sko, af komfortmæssige årsager, men nu hvor jeg for længst er færdig med barsel og ovenikøbet ikke længere bærer nådesløst meget rundt på mine børn, som efterhånden er ved at være så store at de hellere selv vil gå, er jeg altså igen i de høje hæle flere gange om ugen. Slet og ret fordi jeg føler mig lidt mere lækker, når jeg har høje hæle på.

IMG_0666

Derfor var jeg heller ikke sen til at takke ja, da Ecco – som jeg jo i øvrigt også er ambassadør for, i forbindelse med Ecco Walkathon, som jeg har skrevet mere om HER – spurgte om ikke jeg kunne tænke mig at teste deres nyeste skud på stammen: Ecco Shape, som er sko med komfortable hæle, som er lavet, så hælen ser halvanden centimeter højere ud, end den i virkeligheden er. Smart, ik’? Høje hæle, uden trætte fødder – dét er noget der fungerer når man, som jeg, ofte stavrer rundt i Københavns smalle gader og stræder.

Jeg valgte en klassisk chelsea-støvle, med et råt slangeskindsmønster, som giver dem lidt kant, og som jeg forestiller mig at jeg kommer til at bruge skamløst igennem hele efteråret, fordi den er så mega-fantastisk at have på. Virkelig! 

Jeg er indehaver af rigtigt, rigtigt mange sko, men jeg kan altså med hånden på hjertet sige, at disse er de absolut bedste, når det kommer til komfort på høje hæle. No shit, de er virkelig gode og jeg forstår pludselig hvor Eccos ry om ultimativ komfort kommer fra. Og så er de endda skide pæne. Fan, fan, fan!

IMG_0671

Jeg bruger ofte høje hæle til hverdag – og altid til fest, med mindre jeg har så fint tøj på, at jeg bruger et par sneaks til at “dresse lidt ned”.

IMG_0673

Støvlerne, som jeg i øvrigt også har på i indlægget HER, er en lille smule pebrede, men de er altså hver en krone værd, hvis man gerne vil passe lidt på sine fødder, samtidig med at man vil være lækker i høje hæle. Find dem HER

IMG_0675

Fordi Ecco – udover at lave stanglækre sko – gerne vil hylde de danske heltinder, kan man lige nu på deres hjemmeside nominere en kvinde, som gør en særlig forskel for andre i hverdagen. Det kan være at hun altid er den der kommer med kage på arbejdspladsen, eller at hun giver nogle ekstraordinært gode kram apropos mit indlæg i går, at hun er frivillig henne i idrætsforeningen eller at hun på én eller anden måde gør verden til et bedre sted at være, gennem sine ord, sit engagement, sit humør eller hvad end det nu måtte være. Der bliver blandt alle de nominerede fundet 4 vindere, som hver især løber af med titlen og 12.500 kroner. A’hva’behager 🙂

Hvis jeg kunne nominere én (som jeg desværre ikke kan, da jeg samarbejder med Ecco), ville jeg ikke tøve et sekund med at nominere Signe Holme, som er presse- og kommunikationsansvarlig hos PlanDanmark. Udover at hun gør et kæmpestort stykke arbejde for så mange mennesker rundt om i verden, er hun et livsstykke uden lige og jeg har sjældent mødt en kvinde, som i dén grad formår at få mig til at føle mig godt tilpas, uanset hvilken situation vi måtte befinde os i. Hun er en ener og hun fortjener helt klart at blive nomineret som én af hverdagens heltinder.

Hvis I også gerne vil nominere en særligt dejlig kvinde til at blive kåret som én af Eccos heltinder, så kan I gøre det lige HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Neeej hvor fedt! De skal helt klart prøves, så jeg måske kan få høje hæle på, når jeg skal giftes! 😍 Kan normalt ikke gå i hæle, i hvert fald kun kort tid pga. dårlige hofter, men det gør altså bare noget ved staturen og følelsen som flade sko ikke kan! Er de ude i butikkerne også?

  1. Jeg tror helt sikkert at de også kan findes i Eccos egne butikker – og ellers er der jo gratis fragt og retur hos boozt (som jeg linker til i indlægget), så du kan i princippet bestille et par af hver og sende dem retur du ikke vil bruge 🙊 jeg synes i hvert fald nogle gange (læs: altid) det er rarere at prøve ting på hjemme 🙂

 2. Uha, de er da vildt lækre. Må straks prøves.
  Jeg har læst rygter om, at Ecco Shspe skulle være ret smalle i modellen. Har du bemærket dette? Jeg er nemlig beriget med to stk. relativt brede plader af fødder, som jeg dog ville elske at smider i et par lækre OG behagelige højhælede.

  1. Jeg ved faktisk ikke hvordan de forskellige modeller er, men altså, jeg har lange smalle fødder og disse sko passer som smurt, så der er nok noget om snakken, at de er lidt smalle i forhold til andre Ecco-sko 🙂

 3. Jeg har nogle Shape pumps, og det er den rene pine. De er da meget gode den første halve time, men så skriger fødderne også efter at blive sluppet fri.
  Høje sko (og så høje var de nu heller ikke) er pæne og smarte; men det er endnu ikke lykkedes mig at finde nogle. Mine fødder vil være tæt ved jorden. Og mine tæer vil have mere plads end sådan et par spidse sko/støvler. Jeg har ikke brede andefødder, men de går bestemt heller ikke ud i en spids, som de fleste høje sko gør.
  Jeg må vist bare leve nede i de lavere luftlag i ca. 163 cm’s lavde på flad fod med plads til tæerne i en lettere uchik sko…

  1. … Men hvis fødderne bliver presset “ud i en spids” er det så ikke fordi skoene er for små? Ellers findes der heldigvis masser af højhælede sko og støvler, som ikke har spidse snuder, så det må da næsten kunne lykkes – hvis du vil, altså 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven