mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg tænker på #7

… At det alligevel er en sjældent syn sådan med en hestevogn på Stormgade lige udenfor mit kontorvindue.

… Om der virkelig kan være noget med, at karma altid straffer én når man har hvidt tøj på. Jeg kan ikke holde det frit for pletter. Kan I for eksempel huske da jeg blødte igennem i hvid kjole? Forleden spildte jeg varm kakao på en kridhvid skjorte – til et blogevent, hvor alle andre var skide tjekkede – og i dag har jeg fået en udefinérbar plet på maven. Kaffe, forhåbentlig.

image

… Hvor mange af summerbirds små flødeboller man egentlig kan (tillade sig) spise for at det svarer til en stor? Sandra har taget en million små flødeboller med på kontoret og jeg føler en vis forpligtelse til at gøre et indhug i dem. De kan jo blive for gamle og den slags.

… Hvorfor jeg ikke kan finde ud af at holde planter. Jeg er trods alt vokset op på landet, hvor jeg på mange måder var ét med naturen, og alligevel bliver selv mine sukkulenter kedelige.

… Om andre egentlig synes jeg har skæve tænder? Jeg har altid selv syntes de var sådan nogenlunde lige, men Thomas fortalte mig for nyligt, at de faktisk er ret skæve, som jeg egentlig godt kan se, nu.

… At jeg da egentlig er glad for mine (skæve) tænder, uanset hvad.

… Hvordan det mon bliver at fylde 30. Om jeg kommer til at føle mig mere voksen og sådan.

… Hvad jeg skal ønske mig i fødselsdagsgave. Altså, udover længere hår og strammere maveskind.

… At vi snart skal gøre alvor af at få noget rengøringshjælp i casa del Buttenschøn.

… At det altså lyder voksent, det der med 30. Selvom jeg stadig ikke kan finde ud af at gøre rent.

… Hvor vildt optur jeg har over, at der er så meget kærlighed i mine kommentarfelter, når det kommer til at hjælpe og støtte hinanden indbyrdes. Jeg elsker det og selvom jeg ikke altid får svaret, så læser jeg det hele og bliver glad og stolt hver eneste gang jeg læser hvor søde folk er.

… At det er godt det snart er weekend.

… Hvor meget bland-selv-slik jeg kan tillade mig at spise i aften, hvis jeg nu bare holder mig til én af de små flødeboller. Okay, én mere end dén jeg allerede har spist, måske.

… Om jeg ikke godt kan snuppe en ekstra flødebolle, hvis jeg dansetræner med Thomas i aften, som Mie siger på Instagram, at han skal.

… At jeg ville ønske, at det var mig der skulle dansetræne hver dag.

… At det måske virker mærkeligt, at jeg snakker om mad og træning som om jeg er tyk, men når min 5-årige i køen i Netto er vedholdende om at skulle være storebror for anden gang, fordi min mave – efter hans udsagn – bliver tykkere og tykkere, så må det være tid til at stramme an!

… At det må blive på mandag, det der med at stramme an.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Er total med på at stramme op fra på mandag 😊 Så er ferien slut, det er nok meget godt den ikke varede længere 😉

 2. Tænker utrolig meget på sex i øjeblikket. Ved ikke hvorfor. Jeg er så træt. Jeg elsker min succes på mit job. Der er 2 mænd (udover min mand) som har flirtet med mig. Den ene er min kollega (som arbejder i Jylland og jeg på Sjælland). Jeg hader at danse når jeg er ædru, men tror jeg er pissefræk når jeg er fuld (det er jeg ikke)
  Jeg har mange tanker 😁

 3. Kender det kun alt for godt, det med at hvidt tøj, på en eller anden måde, ALTID tiltrækker pletter når jeg har det på. Derfor har jeg stadig heller ikke forstået at man skal have hvideridebukser og hvid bluse på, til ringridning, hvor man virkelig kan blive beskidt. Støv, hestesavl, mudder….. tja alt muligt, oven i det at jeg næsten altid spilder et eller andet på bukserne inden jeg er nået op på hesten.
  Hvad angår at blive 30, så gør det ikke ondt. 😉. Jeg er et godt stykke inde i de 30, faktisk tættere på 40 end de 30. Men jeg føler mig bestemt ikke en dag over 29. Ihvertfald hvad sindet angår og humøret.
  Dine tænder sidder flot i række. Jeg kan sende dig et billede at det trafikuheld jeg har i munden som såkaldte tænder i funktionsformation. Så ligner dine en million. 😜.
  Få dig en god portion “bom” i aften og nyd det. Så kan den dårlige samvittighed vente til mandag. Rigtig god weekend til dig og dine kære. Mojn. 💕☺️

 4. Jeg tror alder kun er et tal, og hvis vi vælger aldrig at blive sådan rigtige voksne så bliver det også sådan. Jeg ville ønske mig oplevelser for dem glemmer jeg aldrig, hvorimod en fin skål kan jeg aldrig kan huske, hvem jeg fik fra 😉. Dans for pokker uanset om det er til danse træning, med ungerne, med dig selv eller bare fordi du kan 😜. Tror du selv du bliver lykkeligere med strammere maveskind? Jeg synes du er lige som du skal være, men kan jo ikke se hvordan du ser dig selv. Tak for en skøn blogspot iøvrigt 😘

 5. For mig er alder ikke kun et tal, det kan ses og det kan mærkes…men jeg elsker at blive ældre… Ihvertfald den indsigt og klogskab der følger med… Synes rynker er smukke, hvis de vidner om et liv der leves❤️ Kan dog godt få en snert af panik når jeg tænker på at min yngste er startet i 6 kl og at det er absolut slut med babyplaner (41år)
  Har derimod planer om at påbegynde en ny uddannelse, hvorfor ikke…Møder i mit arbejde mange sørgelige skæbner og er taknemlig for hver dag jeg får lov til at blive ældre❤️
  Kh Trine

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven