mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #6

… At jeg synes det er fuldstændigt vanvittigt at Jens netop har tabt sin 2.tand. Jeg synes jo bare stadig at han er så lille.

… Hvordan det egentlig kan være, at man kan drikke så meget kaffe som mig og alligevel så ofte præstere at være løbet tør.

… At det samme faktisk også gør sig gældende med slik. Og tandpasta. Det mangler altid.

… Om man nogensinde ved, om man gør det godt nok?

… Hvor skørt det egentlig er, at jeg synes det er så vildt at Jens igen har tabt en tand. Den slags sker jo. Børn bliver større og taber deres tænder. No biggie.

… At det i virkeligheden også er lige meget, at jeg altid glemmer at købe det vi mangler.

… Kaffe.

… At jeg jo i det mindste er her. Hos mine børn, som snart bliver store.

… Min farmor.

… Min nu afdøde farmor, faktisk.

… Hvor mærkeligt det er, når et liv slutter.

… Om det mon er for meget at forlange, at blive mindst hundrede år?

… At jeg virkelig håber at det er rigtigt, når jeg fortæller Jens, at man kommer et sted hen, hvor der er endnu mere dejligt, når man dør. Et sted, hvor man stadig kan følge med i sine børns- børnebørns- og oldebørns liv og være med til at give dem intuition til at gøre dét, der føles bedst at gøre.

IMG_0390

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

  1. Mistede også min farmor onsdag aften, så jeg ved virkelig hvilken situation du står I – det er så sørgeligt!
    Det jeg virkelig ærger mig over er, at hun aldrig kommer til at opleve når jeg en gang får børn, samt mine børn kommer nu aldrig til at få en oldemor – på hverken min eller kærestens side :'(

  2. Jeg har også lige mistet min elskede farmor, og det er hæsligt. Gid dem man elsker kunne leve for evigt. Masser af kram til dig!

  3. Kondolere med din farmor! Har selv mistet alle mine bedsteforældre i en tidlig alder samt min mor! Så jeg håber også at de sidder og kigger ned på os og er et dejligt sted. Det samme vil jeg fortælle mine børn når de en dag indfinder sig i mit liv. Og glæder mig allerede til at fortælle dem om hvor dejlige deres mormor og older var 😄 Sender en kæmper krammer til dig her i sorgen!

    1. Åh hvor er du sød. Jeg er ked af at læse at du har mistet så mange af dine så tidligt i livet ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven