mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #23

Sammen med sommerens tilbagevenden skal jeg lige love for, at der er blevet fyret godt op under kalenderen, som i den forgangne uge har været propfuld – gudskelov af en masse både gode, sjove, lækre og dejlige ting.

I ugens løb har jeg…

… Dyrket yoga på terrassen ved Orangeriet i Kongens Have en tidlig morgen. Det var – min stive krop taget i betragtning – ikke nogen ubetinget succes, men solstrålerne i ansigtet og den efterfølgende morgenmad var virkelig befriende, som netop var tanken bag eventet, som Sloggi med deres nye slogan “Let Go” var værter for

imageimage

… Spist chokolade og drukket mit livs bedste varm chokolade (med saltkaramel, uhhhm!) hos Hotel Chocolat, som havde inviteret indenfor til en fremvisning – og testsmagning – af deres julekollektion. Mit job er altid godt, men nogle gange, så overgår de altså sig selv

image

… Været i Tivoli med Thomas og drengene. Peter var egentlig lidt mut det meste af turen, lige indtil han og jeg tog vores første tur i Veteranbilerne sammen, som han elskede! Så meget, at vi, straks efter vores første tur, tog en tur mere

image

… Fået læbebalsam nok til hele næste års forbrug, da jeg var til event med EOS på Restaurant Höst. Jeg elsker at læbepomaderne både dufter og smager lækkert, samtidigt med at de giver bløde og velfugtede læber.

image

… Brugt temmeligt mange timer på at lege med PlayMobil

image

… Spist på den fineste lille børnecafé på Vesterbro, Sweet Surrender, hvor medarbejderne uden overhovedet at spørge, begyndte at lege med drengene, som der var mere end rigeligt med plads til, da vi kom ind. Hal-le-lu-jah! Den slags steder er virkelig en mangelvare her i København og da jeg opdagede at man kunne stemme på dem til Børn i Byen-prisen, besluttede jeg mig for at udbrede budskabet, for de fortjener om nogen at vinde! Og nej, de aner ikke at jeg skriver det her, men jeg håber at de læser det, for de fortjener om ikke andet at vide, at deres sted rocker for vildt, når man har små børn. Stem med, hvis I har lyst, HER

image

… Også besluttet mig for at smide en stemme til førnævnte prisuddeling, efter én af vores lokale legetøjsbutikker, Superhelten, som er stopfyldt med alt muligt sejt legetøj, som rent faktisk er lavet til at blive leget med. Der er ikke så meget af alt det “pæne pyntelegetøj” men virkelig meget af alt det gode lege-legetøj og dét er jeg fan’me fan af!  Hvis I har lyst, kan I også stemme HER

Skærmbillede 2016-08-27 kl. 22.32.49

… Været et smut forbi glow:repeat, hvor jeg fik den skønneste nederdel fra Schulz By Crowd med hjem

image image

… Lavet en særudgave af JordemoderOnsdag, hvor jeg havde inviteret SneglCille til at være med

jordemodercille

… Holdt picnic i Fælledparken. Godtnok uden tæppe, men til gengæld med Happy Meals og en pokkers masse chili cheese tops

image

… Haft en børnefest til Netflix’ Beat Bugs-arrangement, hvor det lynhurtigt blev tydeligt for mig, at Peter er præcis ligesom vild med slik som jeg selv. Han guffede løs med og på én eller anden måde, så elskede jeg det, selvom jeg jo egentlig ikke synes at han er stor nok til den slags

imageimage

… Været på stranden sammen med mine drenge og hvad der mest af alt lignede resten af København. Kæft, hvor var der mange som havde fået den samme idé som os, men ikke desto mindre, var det knaldhyggeligt

image

Jeg håber at I også har haft en dejlig uge.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven