mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #22 – med æbletræer, kælderhypnose og dansefester

Der har i virkeligheden været en hel masse ting jeg ikke har nået i den forgangne uge og jeg har på én eller anden måde hele tiden følt mig en lille smule bagud, men ikke desto mindre, har der alligevel været nogle knaldgode øjeblikke og jeg er sikker på, at den omgang “sour creme og dårlig ånde” med holiday-dip, som Thomas netop har hentet til os i kiosken, kommer til at være en perfekt afslutning, både på ugen og på de tømmermænd der hærger min krop efter en ualmindeligt festlig aften i går.

I ugens løb har jeg…

 

Været i Grob-teatret, hvor jeg så “Vinger – en historie om at leve i et hvidt land”. En spændende forestilling, som giver rigtigt fint perspektiv på nogle af de dogmer og stigmaer der ligger i vores samfund – den kan klat anbefales at bruge et par timer på, hvis man kommer på de kanter. Og ja, jeg havde selvfølgelig bland-selv-slik med.

 

image

Holdt Jens hjemme fra børnehaven en dag og i stedet haft ham med på kontoret – og i Tivoli.

image

… Spist veggieburgers både fra Halifax og Cocks’n’Cows – begge dele udemærket, meeeen jeg savner altså sådan en rigtigt snasket “rigtig” burger uden kød, så hvis I kender nogle steder som rocker den slags, så vil jeg vildt gerne vide hvor jeg skal tage hen 🙂

P8194935

… Besøgt vores tidligere naboer i Valby og set “vores” æbletræ, som vi forærede dem, da vi flyttede for knap 4 år siden, i fuldt flor.

P8204937

… Spist morgenmad på Fars dreng sammen med min højgravide veninde og undret mig over, hvordan pokker hun kunne sidde så længe, uden at skulle tisse. Nogle kvinder er bare for vilde, altså!

P8174932

… Droppet en fredagsbar til fordel for en aften i sofaen. Voksent, i know. Og helt vildt dejligt, selvom det fik mig til at tænke over nogle af de ting der ændrer sig når man får børn, som der kom dette – forhåbenligt morsomme – indlæg ud af.

image

… Prøvet den nye hypnose-app “Hello Mind” som jeg har modtaget en presse-voucher til. Desværre havde jeg ikke (eller altså, tog jeg mig ikke) tid til at sætte mig med lukkede øjne og effektivt gå ind i hyponosen, som app’en foreslår og jeg gik i stedet og ordnede cd’er og kassevis af børnelopper i kælderen til lyden af en yderst behagelig mandestemme, som forsikrede mig om, at jeg var god nok. Det føltes – min manglende koncentration til trods – fantastisk og jeg glæder mig til at trække en halv time ud af kalenderen et par gange i næste uge, så jeg kan prøve det igen, sådan rigtig. Jeg tror sgu det er meget sundt 🙂

danse

… Været til fødselsdagsfest hos Thomas’ dansepartner, Mie og hendes veninde som sjovt nok også hedder Mie. Alle gæster skulle have en barvagt og det var som om, at jeg blev trukket direkte tilbage til min ungdoms-bartender-liv og jeg drak shots fra skuldrene, kastede med flaskerne og blev så fuld, at mine dansemoves, som jeg gladeligt viste frem på snapchat i toiletversionen, fik så rigelig med ekstra “pow”. Heldigvis var jeg – i alle tilfælde så vidt jeg selv oplevede – langt fra den eneste og jeg er hermed komplet fan af at feste med mange danseglade mennesker. Det kan noget ret vildt.

P8214943

… Holdt langsom søndag med mine drenge. Med flødehavarti og hele svineriet.

Jeg håber også at I har haft nogle gode glimt i jeres uge 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. tommi’s burger joint i kødbyen har de lækreste snaskede vegatarburgere i københavn, in my humble opinion. deres chokolade milkshake er også glimrende.

  2. Og så har du sat et kæmpe smil på mine læber, da jeg i tirsdags kom hjem til den fineste og mest betænksomme buket fødselsdagsblomster, jeg har fået. Du er sød. <3

  3. Åh ja, det er et hit at feste med danseglade mennesker – specielt i Soulhouse! Ser ud som om det var et brag af en fest jeg gik glip af!!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven