mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #21 – en krammeuge

Det har på alle mulige måder været en følelsesladet uge og jeg har – uden at have attenderet så meget som ét eneste kindkyssearrangement til den nu overståede modeuge – formentlig uddelt flere kram i den forgangne uge, end jeg plejer at gøre i løbet af en hel måned. Og det endda uden at jeg nogensinde er fedtet med dem!

I ugens løb har jeg…

… Droppet modeugen til fordel for tid sammen med min familie og lagt ud med at tage Thomas med på morgendate på Souls, hvor vi fik lækker vegansk brunch – som jeg naturligvis selv har betalt for, hvis nogen skulle være i tvivl.

image image

… Løftet sløret for hele holdet i Andedammen CPH

Jorden_Sneglen21287

… Lavet en ret lækker vegetarburger. Opskriften finder I HER

P8104782

… Haft besøg af den amerikanske producer bag Thomas’ dokumentarfilm, som havde efterladt verdens sødeste besked til os, da vi vågnede morgenen efter

image

… Købt verdens dyreste morgenbrød. Eller altså, faktisk var det vist det billigste de havde, men jeg er altså helt på røven over hvor dyre ting er nogle steder her i København. Og okay, brødet smagte forrygende, men jeg kan altså snildt finde andre ting jeg hellere vil bruge den halvtredser på

image

… Afsløret hvem Thomas skal danse med I dette års Vild Med Dans. I guder, hvor jeg glæder mig!

image

… Fløjet til Sønderjylland for at deltage i min farmors begravelse. Og drukket morgenkaffe hos min far tidligt næste morgen.

image

… Løbet igennem regnen efter en fantastisk vielse af nogle fantastiske mennesker i Haveselskabernes Have, hvor solen liga akkurat kendte klokken nok til at holde regnen på afstand indtil brudeparret havde kysset, skålet og krammet.

image

… Kørt til Aarhus – og tilbage – for at fejre barnedåben for den smukkeste lille pige, på en restaurant i Tivoli Friheden. Mage til god lokation skal man godt nok lede længe efter! Efter maden kunne alle børn, med undtagelse af dåbsbarnet, sammen med et par voksne på skift, stikke ud i parken og give den gas i karruseller, rutchebaner og radiobiler. Genialt!

image image

Alt imens jeg har krammet og krammet og krammet… Og NU er jeg træt! Vi ses i morgen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jeg tror simpelthen, at stjernerne må have stået i kærlighedens tegn i ugen der gik. Troede ellers kun det var mig der gik rundt i min egen lille kærlighedsbobbel sammen med min kæreste hernede i sydens sol og varme, men der er så sandelig også rigeligt af det herinde! Oven i det havde mit Insta-feed intet mindre end 5(!) bryllupper i går, og så smider du lige en barnedåb med i puljen! Love must be in the air 🙂

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. So true! Jeg var faktisk inviteret til hele TO bryllupper i lørdags og mit instagramfeed flød – ligesom dit – også over med kærlighed <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven