mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #20 – særdeles gode øjeblikke

Det er selvfølgelig klart – for jer også, hvis I læser med nogenlunde regelmæssigt – at det har været en lidt mærkelig uge, men ikke desto mindre har den budt på mange både fine, følelsesladede og i særdeleshed gode øjeblikke.

I ugens løb har jeg…

… holdt min farmors hånd og strøget hende over håret, for allersidste gang, inden hun sov ind. Jeg kommer aldrig til at glemme synet af hendes gamle hånd i min og fornemmelsen af hendes bløde hår imellem mine fingre. Aldrig.

PP0A5HAYTO

… endnu engang fået fornøjelsen af at blive sminket af Jens, som denne gang havde sin ven, Elliot, til hjælp. De lavede mig om til en (meget mærkelig) kat – og malede efterfølgende også sig selv. Hvis I har lyst, kan I se det hele på video på min facebookside

P8034646

… siddet ved siden af Jens, da han tabte sin 2.tand. Eller altså, da han iskoldt pillede den ud.

image

… været til Gallapremieren på Captain Fantastic. Jeg kan se at flere af mine kollegaer syntes at filmen var ubetinget fantastisk, så måske var min lidt lunkne “anmeldelse” af den ganske ubegrundet – hver sin smag, selvfølgelig, men det glæder mig hvis den er bedre, end jeg umiddelbart syntes

IMG_0495

… mødt jeg Bubber til føromtalte premiere. Han var – som forventet – pisse sød!

image

… haft optur over, at Peter for alvor har fået øjnene op for glæden ved at fodre ænder. Og alliker, måger og duer.

IMG_0445

… fået et nyt og virkelig fint smykke. Denne ørering fra Petite Affaire, som både er fin og sej på samme tid.

image

… spist virkelig meget kage, virkeligt hurtigt

image

… modtaget jeg min nye favoritkjole, som jeg linker til HER

P8054669 (1)

… langt om længe fået taget mig sammen til at få rettet den kalender jeg tilbød til gratis print, tilbage i april, hvor jeg var kommet til at lave en fejl i datoerne i august. Den nye version kan hentes og printes HER

image

… kendt hende her i præcis ét år. Jeg anede (selvfølgelig) ikke hvad hun snakkede om, da hun ønskede mig tillykke med dagen. Jeg er på den måde meget lidet sentimental og så er det jo dejligt at have en god veninde, som kan huske mig på at værdsætte den slags dage, som jeg i denne uge i dén grad er blevet mindet om, at jeg vil sætte pris på

Ikke-navngivet-1

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hej Cana!
    Kondolere med din farmor ❤️ Jeg mistede selv min i februar.
    Jeg tænkte på om du har skrevet er indlæg om hvordan du og Cecilie har mødt hinanden? 🙂 eller om du ikke har lyst til at lave et?
    Knus

    1. Åh, ja! Det kunne være så hyggeligt med et indlæg om, hvordan dig og Cecilie lærte hinanden at kende – og måske i det hele taget noget om jeres venskab. I virker nemlig til ret hurtigt at være blevet virkelig gode veninder, hvilket jo er så fedt 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven