mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Festligt tøj, gode sko og en særlig kvinde for jer

ecco3 Annonce

Det er ikke så forfærdeligt længe siden jeg skrev et indlæg om mine nye højhæls-favoritter fra Ecco, som jeg dengang viste frem sammen med et par hullede jeans, en oversized skjorte og en efterårsagtig hat, som gjorde mit look en lille smule mere cool end kedeligt, men jeg blev pludselig lidt ked af, ikke at have vist, hvor fine støvlerne faktisk også kan være. Se indlægget HER, hvis I har lyst.

Siden sidst, har solen jo langt om længe opdaget at det rent faktisk er sommer og jeg er derfor hoppet i et lidt mere festligt – og ikke mindst sommerligt – outfit, hvor støvlerne pludselig får et helt andet udtryk end dét jeg viste jer sidst.

P8234967

Toppen, som i virkeligheden er en body, gør, at den sidder super flot til under nederdelen, imens den store flæse “skjuler” barmen lidt, hvilket kan være særdeles snedigt, hvis man som jeg har kombinationen af post-ammebryster og dårlige erfaringer med selvsiddende bh’er. Toppen er fra ASOS og koster 125.- HER. Hvis man ikke er så meget til off-shoulder eller til de lidt koldere dage, vil looket også fungere super godt med en højhalset t-shirt som denne.

Nederdelen, som er gået hen og blevet en favorit, er også fra ASOS og koster 479.- HER Flere har spurgt om den er gennemsigtig – og altså, nu har jeg jo en sort body indenunder, som man ikke kan se, så nej 🙂

Tasken er en sag jeg købte i et outlet i Los Angeles sidste år, men man kan få én lignende fra Michael Kors’ nyere kollektion HER

Støvlerne, som giver looket lidt ekstra kant, er selvfølgelig mine Ecco-Shape, som koster 1300.- HER Jeg blev spurgt om ikke de er smalle i modellen og jo, lige præcis disse er faktisk ret smalle, men til mine fødder er det helt perfekt! Jeg bruger støvlerne flere gange om ugen og hver eneste gang jeg træder i dem, bliver jeg mindet om, hvor fantastiske de er at have på.

P8234973 P8234978

Det er tydeligt at mærke, at støvlerne er lavet af virkelig god kvalitet – og så er jeg stadig helt pjattet med, at hælen slet ikke er så høj som den ser ud til at være. Det er jo så snedigt når man går meget rundt. Den seneste måned har jeg i forbindelse med min rolle som ambassadør for Ecco Walkathon samlet kilometer ind til Hjerteforeningen og selvom jeg har mistet min skridttæller et par gange undervejs, så er har jeg alligevel nedlagt mellem 8-10 kilometer hver dag. Til fods, vel at mærke. Noget der for mig altså er ret vildt – især fordi jeg faktisk ikke føler at jeg har gjort det store for det, andet end at minde mig selv om, at det er både godt og sundt at gå. Jeg har snuppet caféen der lå næst-tættest på og gået et ekstra stop for at tage bussen og pludselig er jeg endt op med, faktisk at have gået en del – både i flade, men så sandeligt også i høje sko.

ecco2

Hvis Ikke I allerede har været der, så kan I i øvrigt stadig nå at nominere en kvinde, som I synes er særligt sej, inspirerende, god, sjov eller hvad end I værdsætter særligt hos hende, til at blive én af Eccos heltinder – og hvis I simpelthen ikke kan komme på hvem I skal nominere, så smid endelig en stemme i min potte 😉 Så giver jeg sgu en krammer, en dans og et glas et-eller-andet ved kanalen foran Andedammen en dag! Nominér HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Elsker de her indlæg selv om de også er farlige for mit dankort 😊 er vild med din stil og overvejer igen at købe Ecco sko. Har dog lige købt to Kaiser sko og har også de der Tommy Hilfiger 😂
    Så du inspirerer mig virkelig! Og godt at se at man kan bruge dem til kjoler også👌🏼
    Er nok bare vild med din blog og dig! Så igen igen tak😊 det faktisk pga dig jeg er begyndt at læse blogs!

  2. Jeg er vild med det her outfit 😊som jeg egentlig er med langt de fleste af dine outfits 😊 jeg er specielt vild med din måde at Spice et almindeligt outfit op til fest med en rød læbe. Jeg tænkte derfor om du ikke kunne lave et indlæg med dine favorit læbestifter og evt Hvordan du får sådan en fætter til at holde til en fest? 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven