mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Endelig kan jeg afsløre hvem Thomas skal danse med!

image

Årh altså, hvor har jeg glædet mig til at kunne dele nyheden om, at Thomas endelig har fået tildelt en dansepartner til efterårets Vild Med Dans. Med mit middelmådige kendskab til det populære tv-program, var der kun enkelte af de professionelle dansere, som jeg kendte ved både navn og udseende og jeg havde selvsagt håbet på, at Thomas skulle danse med én af dem. Èn af dem, som har været med sæson efter sæson.

… Og ved I hvad? HAN HAR FÅET DEN BEDST TÆNKELIGE PARTNER!!!

Han skal danse med Mie Moltke, som jeg altså har haft et lille girl-crush på siden jeg så hende første gang, for vist nok mere end 10 år siden. Hun virker simpelthen så sød, jordnær og dejlig og jeg er fuldstændigt sikker på, at hun er den perfekte dansepartner for Thomas.

image

Nu glæder jeg mig bare til selv at få lov til at møde hende og jeg håber virkelig, at hun både kan lide krammere, bland-selv-slik og kold hvidvin, for hvis solen kommer frem i næste uge, som meteorologerne forsøger at bilde os ind, så er det lige præcis hvad jeg har tænkt mig at tage under armen, når jeg inviterer mig selv på frokost i træningslokalet i næste uge.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Havde Mie som træner i en periode for nogle år siden, og hun er noget af det sødeste, og så er hun super dygtig. Thomas kan godt glæde sig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven