mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En tryghedsbaby og 20% rabat på alt boligindretning

Egentlig ville jeg have skrevet et indlæg med opskriften på de fremragende veggieburgere jeg har serveret for familien i dag, men fordi Peter er inde i en periode hvor han har brug for lidt ekstra tryghed om aftenen (læs: jeg skal ligge i sengen sammen med ham, indtil han sover), kunne jeg pludselig godt se, at den plan ville ende med at give mig en temmeligt lang aften foran computeren og når nu jeg i disse dage skulker fra min bloggerpligt og ikke tager til så meget som ét eneste lillebitte event eller modeshow til nærværende modeuge, så synes jeg ærligt talt også at jeg skylder mig selv, at bruge mine aftener på at pleje mig selv og mit sind, så jeg rent faktisk også får den ro, som jeg pludselig – siden den forfærdelige morgen forleden – kunne mærke, at jeg havde brug for.

Derfor – i stedet for en opskrift på læksi-læksi burgere – vil jeg for i aften bare lige tippe om, at der for nyligt dumpede en mail ind i min inbox om, at man lige nu kan spare 20% på hele Ellos’ boligsortiment! Ganske usponsoreret, vel at mærke og så kan I få opskriften på burgerne en anden gang.

elosq– AFFILIATE LINKS –

Ellos, som jeg har lånt billederne ovenfor fra, råder blandt andet over dette meget populære tæppe, denne meget populære lyskæde, denne fine opbevaringspose og de her vildt flotte indskudsborde og en hel, hel masse andet, som I kan tjekke ud HER.

VILKÅR: For at opnå de 20% rabat skal I bruge koden: 345415, som gælder maks én gang pr kunde indtil 21.august på nybestilling på boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler hos Ellos. Kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer. Gælder ikke elektronik/elektriske varer/tilbehør, varer mærket med “Kampagnepris”, “Design by” og produkter fra Odd Molly. Rabatten fratrækkes automatisk i kassen.

Med dét håber jeg at I får en rigtigt god aften – jeg vil kaste mig på sofaen og streame ét eller andet som intet andet godt gør for mine hjerneceller, end at det lader dem få lidt ro.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven