mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Drengenes favoritter // tøj og sko fra Ellos

IMG_0736 Annonce

Egentlig går jeg ikke så frygteligt højt op i, hvilket tøj mine drenge har på, så længe det passer til årstiden og deres smag. For sådan én har mine drenge nemlig. I allerhøjeste grad endda.

Især Jens, er meget bevidst om hvilket tøj han vil – og ikke vil – have på. Måske husker I for eksempel dengang han havde valgt sig et par guld-sandaler, som Thomas og jeg hverken opfordrer ham til eller forhindrer ham i. Den slags må han bestemme selv, også selvom vi ikke altid deler mening om hvad der er pænt og hvad der ikke er.

For nyligt, da jeg tog et kig hos Ellos, som jeg samarbejder med, fandt jeg dog noget tøj, som både jeg og mine drenge elsker. Det er både smart, sejt og lækkert i kvaliteten og jeg er altså, mildest talt, temmeligt begejstret for det. Især nummer 1,2 og 3 i nedenstående kollage er blevet klare favoritter hjemme hos os.

drengefaves

/1 Den er simpelthen så fin, denne t-shirt. Jens elsker den fordi den er sort og har stjerner på og jeg elsker den, fordi citatet simpelthen er så overdrevet sødt. Den koster 79.- HER

/2 Det her er måske verdens sejeste sweatshirt! De små horn/ører på hætten gør at den næsten nærmer sig udklædning, som mine børn elsker, uden at den bliver grim eller corny. Kvaliteten er super blød og lækker og jeg synes altså at den er helt fantastisk! Den koster 199.- HER

/3 “Be yourself or be a superhero” helt ærligt, det er da for sødt! Peter render glad rundt og viser at han er batman, når han har t-shirten på. Den koster 129.- HER

/4 De dage hvor der ikke lige skal hugtænder og gule øjne på sweatshirten, er denne med trekanter virkelig fin, synes jeg. Den koster 149.- HER

/5 Det er jo ikke kun til voksne at bomber-jakken har vundet indpas. Denne navyblå sag er super flot til drenge (og piger), synes jeg. Den koster 399.- HER

/6 Det varer formentlig ikke længe førend de skal i brug. De forede sneakers, som kan holde de små fødder varme, inden vinterstøvlerne for alvor skal findes frem. Disse er vildt seje og så koster de kun 299.- HER

/7 Der er jo bare et eller andet mega nuttet over børn i chelsea-støvler. Disse er mega fine og koster kun 299.- i str. 25-29 HER og i str. 30-35 HER

/8 Hvis det ikke skal være leggings, så skal det i følge Jens i det mindste være slim fit stretch-jeans. Disse er super fine og koster 199.- HER

/9 Leggings er altså bare de bedste legebukser og begge mine drenge bruger leggings året rundt – og de elsker det. Disse er af økologisk bomuld og koster 149.- HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven