mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Derfor er det fedt at give sine børn søskende

P5232833

Jeg skal ikke gøre mig klog på hvor mange børn det er bedst at have. For nogen er det ét barn, imens det for andre er noget andet. Nogen vil gerne have mange børn, imens andre slet ingen vil have og jeg synes at det hele er lige fint.

For mig er det dog blevet tydeligt, hvor dejligt det er – i vores familie – at der er to børn. De leger med hinanden, krammer med hinanden, passer på hinanden og elsker hinanden så højt og på en måde, som jeg er tilbøjelig til at tro, at kun søskende kan. Jeg kunne skrive så meget om kærligheden i mellem mine drenge og den relation jeg hver eneste dag oplever de har, men jeg vil i virkeligheden meget hellere vise jer det.

IMG_9596 IMG_0845 IMG_2420 IMG_1137 IMG_0351 IMG_4774 IMG_9362 IMG_1084 IMG_1544 image

Der er så meget kærlighed, at det nogle gange føles som om mit hjerte bliver pakket ind i lyserødt vat og fyldt op med forårskåde sommerfugle. Det er fan’me fedt at have to børn <3

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Jeg skal vise min mand de billeder og håbe de kan overtale ham til at vores søn skal være storebror 🙂

 2. Årh, så sidder man her og får de vådeste øjne. Vi har en datter på 1,5 år og var lige i foregårs til nakkefold scanning med lille bror/søster. Til marts bliver min datter så storesøster, og det hr altid været min mening at ville have to-tre børn, forholdsvist tæt på hinanden så de måske kunne få det søskende forhold, som mig og min søster og bror har! Det er guld værd! Søskende er fantastiske!!!

 3. ALLERFØRST: Hold nu op nogle lækre unger ❤️
  Dernæst: TAK!! Det var SÅ meget hvad jeg havde brug for. Jeg har 7 uger til termin med lillebror, og en datter der bliver 18 mdr. som jeg næste ikke kan bære at hun snart skal dele min opmærksomhed. Så det her var rar læsning 👌🏼

 4. En veninde sagde en gang til mig, at det søskende deler en historie sammen. Uanset hvor tæt (eller ikke) man er på sine søskende så har man den samme reference og de samme oplevelser helt tilbage, og det giver noget man ikke kan få med sin partner og allernærmeste veninder.
  Jeg er selv enebarn og savnede at have søskende som barn – og også nu som voksen. Jeg har derfor også ønsket at få mere end et barn. Mine to drenge har jeg fået med to års mellemrum. Jeg tror ikke altid de værdsætter hinanden, men de har faktisk rigtig meget glæde af hinanden. Efternøler lillesøster samlede ligesom flokken helt, hun knuselsker sine storebrødre og de er omsorgsfulde overfor hende på en måde som de aldrig for alvor var overfor hinanden.

 5. Så sidder man her med hormoner ud over det hele og tårer ned af kinderne, over dine skønne guldklumper! Nu glæder jeg mig bare endnu mere, til lillebror kommer ud til os til oktober. Tak for det 🙂

 6. Det er bare de skønneste billeder 😀 Og ord, for den sags skyld.

  Jeg er jo, som du ved, megetmeget taknemmelig over begge mine søstre.
  De har gennem årene enhver kedelig biltur, familiefødselsdag og forældrediskussion – og som voksne, er vi bare endnu bedre venner end nogensinde.

  Den ene er jo min medblogger og partner-in-crime hvad det angår, men samtidig min allerbedste ven. Og vi bor jo kun et stenkast fra hinanden, og går der en uge, hvor vi ikke ses, så er vi helt fortabte 😀
  Og vores lillesøster er vores fælles yndlings kransekagefigur 🙂 Det gør absolut ingenting at hun er 6 og 10 år yngre end os og stadig bor hjemme. Og det er nok netop fordi, vi deler historie og oplevelser sammen.
  Igår var hende og jeg på pokémon jagt, på café og dernæst i Det hem’li’ teater.
  Mandesladder, fjoller og hygge hele vejen igennem.
  Det dur sgu.

  Søskende ér bare den bedste gave, forældre kan give sine børn.

  – A

 7. In a few years, you will get pictures where they are wrestling and beating the crap out of each other… but the love does not go away 😉 Beautiful pictures of beautiful boys xox

 8. Det tog os 8 år og en masse behandlinger og hårde tider inden jeg blev gravid med min datter. Jeg/vi orker ikke det en gang til, så hun vil være enebarn. Det er uden tvivl dejligt med søskende, men jeg tror nu, at den største gave, man kan give sine børn, er kærlighed og nærvær, og så en masse gode relationer til venner og familie.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven