mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Hverdagsretter: Veggieburger med ostebøf

P8104782

Thomas griner altid af mig, når jeg gør nogle nye smart opdagelser, fordi jeg får så seriøst meget optur at jeg kan bruge flere timer på at komme med bemærkninger om hvor sejt/let/flot/vildt/godt noget er.

Jeg kender ingen der kan have så meget optur over så små ting som dig” siger han og måske har han ret, men for mig, er det ikke små ting. Det er små-pissefede-ting!

Som den anden dag, da jeg stod henne i Brugsen og funderede over hvad vi skulle have at spise, da jeg faldt over noget der hed “halloumi” og pludselig blevet mindet om den virkeligt gode fast-food-burger under samme navn, som jeg tidligere har spist med stor tilfredsstillelse. Jeg tog halloumi’en med hjem og besluttede mig for at prøve det selv. Og ved I hvad? Det var simpelthen så let og samtidig ret lækkert, at jeg fornemmer at vi har fået en ny – lynhurtig – hverdagfavorit på repetoiret herhjemme.

Halloumi er en ost, som kan steges uden den smelter. Den smager mildt og salt – lidt som en meget mild feta – og har en temmeligt hård konsistens, som giver en fornemmelse af “bid”, når man kommer den i en burger; præcis som jeg godt kan lide det.

Veggieburger med halloumi-bøf og salsa ala Cana

4 burgerboller

Spæde spinatblade – eller noget andet grønt

1 pakke halloumi

1 avokado

2 tomater

1/4 agurk

1/2 peberfrugt

1-2 syltede drueagurker

1/4 tsk wasabikrydderi (kan erstattes med hvad-man-nu-kan-lide, fx æbleeddike, olie, salt og peber)

2 spsk mayonnaise

1/2 tsk dijonsennep

1/2 fed hvidløg

salt 

peber

P8104786

Tomat, agurk, peberfrugt og drueagurker skæret i små tern og blandes sammen i en skål, sammen med wasabikrydderi.

Halloumien skæres i 4 lige tykke skiver, som steges på panden i lidt olie, et par minutter på hver side.

Mayonnaise, sennep og finthakket hvidløg blandes sammen og smages til med lidt salt og peber.

Burgerbollen lunes, smøres med aioli og bygges med spinat, halloumi, avokado og salsa på toppen.

Kan serveres med hvad-som-helst eller uden-noget-som-helst.

P8104775 P8104778 P8104779

Mine drenge high-fivede ved bordet – jeg tænker, at menuen blev børnegodkendt! Velbekomme 🙂

P8104784

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven