mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Garderobe: Èn kjole – to forskellige looks

P8054668 (1)Annonce

Straks da jeg var hoppet i den, fornemmede jeg at den ville blive en favorit og da Thomas, en times tid senere, trådte ind ad hoveddøren for at konstatere at det dog var en temmeligt lækker sag jeg havde iført mig, var jeg ikke længere i tvivl.

Favorit.

I virkeligheden er det bare en jerseykjole, som ikke har kostet andet end 399.- men det til trods, er den altså lykkedes med både at se eksklusiv ud og at fremhæve og skjule hvad den skal – og så kan den tilmed bruges på mange forskellige måder, som jeg med dette indlæg vil forsøge at vise jer.

Èn kjole, to looks – på to minutter!

På billederne herunder har jeg stylet den meget hverdagsagtigt med et par slim jeans under, enkle ankelstøvler og helt almindelig næsten-ingen-make-up. Det kunne også sagtens have været med strømpebukser og ballerinaer, sneaks eller noget helt andet. Pointen er, at den fungerer ret godt til hverdag.

P8054663 (1)

P8054664 (1)– AFFILIATE LINKS –

Kjole HER / Jeans HER / Taske (lignende) HER / Solbriller HER / Støvler HER 

I forhold til de foregående billeder har jeg ikke brugt andet end 2 minutter på at ændre kjolen fra hverdagsagtig til festagtig, ved at smide bukserne, tage et par lidt frækkere ankelstøvler på, lidt knald på læberne og bop i håret, som I kan se på de følgende billeder. Vupti! Jeg elsker den slags tøj, som ikke kræver det store og som kan det hele, på den halve tid!

P8054669 (1) P8054670 (1)

Kjole HER / Støvler (lignende) HER / Taske (lignende) HER / Solbriller HER / Læbestift HER

Tøj, der både kan fungere som basis- og som festtøj og som samtidig ikke koster en bondegård, holder altså hundrede i min bog – og helt ærligt, er den ikke for skøn, kjolen? Jeg er i hvert fald pjattet med den!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven