mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

10 af de indlæg jeg er mest stolt over at have skrevet

Arghmen altså, hvis I ikke allerede ved det, så skal I altså vide, at I er fantastiske! Den fine modtagelse af det forsinkede fødselsdagsindlæg jeg udgav i går, betyder simpelthen så meget!

Jeg skrev i går om nogle af de indlæg der i starten af min blogkarriere har sat mest fut i løjerne, når det kommer til læsertal, men der er selvfølgelig også en række af indlæg, som måske ikke alle er kommet lige vidt og bredt ud, men som er nogle af dem, jeg er mest stolt over at være forfatter til.

Jeg er naturligvis, som jeg også skrev om i går, stolt over at have skrevet indlægget om hvordan det er at leve sammen med en hiv-smittet, men der er også et par andre jeg gerne vil fremhæve her på bloggens 2 år og 3 dages fødselsdag.

IMG_1002

Min gode mand – det var det allerførste indlæg jeg dedikerede til min mand. Sidenhen er der kommet mange flere til, men jeg husker især dette.

10 ting man bør vide som nybagt mor – det er jo ingenlunde fordi jeg sidder med hverken sandheden eller de vises sten, men for fanden hvor ville jeg ønske, at jeg selv havde vidst disse 10 ting, før jeg fik børn.

5 grunde til at man bliver rigere af at få børn – det kan godt være det er hårdt for pengepungen, men til gengæld bliver man rigere af at få børn og dét er jeg edderstolt over, at have sat ord på.

Et åbent brev til mine børn; et til Peter og et til Jens – der findes intet i verden jeg er mere stolt over, end mine børn og jeg er derfor overordentligt glad for, at have skrevet dem begge et kærlighedsbrev til fuldt skue for alle der måtte have lyst til at læse dem.

The big talk – om at snakke om sex med sit lille barn – fuuuuuck man! Den dag da Jens afkrævede mig svar for, hvordan pokker man egentlig laver en baby, står højt og larmende i min hukommelse. Jeg var på komplet dybt vand, men synnes faktisk at jeg kom udemærket omkring det. Og ja, jeg fortalte sandheden.

Nej, det er aldrig din skyld – et indlæg om voldtægt. I vinter var jeg så heldig at blive inviteret til Sierra Leone sammen med PlanDanmark for at sætte fokus på kvinders rettigheder i u-lande. Dét er én af mine allerstørste bedrifter som blogger og jeg er umådeligt stolt over, at jeg i dén grad kan få lov til at gøre en forskel for andre mennesker.

Pinlige fødsler – fra jordemoderens perspektiv – det er fuldstædndigt vanvittigt så mange kvinder som har skrevet til mig og takket mig for netop dette indlæg, hvor jeg med et glimt i øjet afkræfter nogle af de myter der florerer omkring de “pinlige” situationer som kan opstå, når man føder.

Til den unge mors veninderjeg ville bare ønske, at jeg selv havde vidst det jeg ved i dag, både da mine ældre veninder fik børn og da jeg selv, som 24-årig fik mit første barn. At man ikke behøver at opgive sit eget liv (og sine veninder), bare fordi man får børn.

“Du må ikke komme med til hans fødselsdag” – nogle gange brister mit hjerte og jeg får brug for at råbe højt i omfavnelsen af andre mennesker og det var præcis hvad jeg gjorde med dette indlæg, hvor jeg skrev min mening om en episode hvor en hel klasse havde meldt fra til et barns fødselsdagsfest.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Tak for denne artikel 🙂 dejligt at genlæse de her indlæg igen. Du er godt nok kommet vidt omkring men shit du skriver altså godt! 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven