mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Ulækre beskeder på snapchat

image

I sidste uge var der en læser som skrev og spurgte mig om hvordan det egentlig er at være blogger og modtage beskeder fra andre – på snapchat, hvor alt (har jeg ladet mig fortælle) er tilladt i den uskrevne regelbog. I hvert fald når man er 18+.

I lang tid havde jeg faktisk lukket min snapchatprofil for indgående snaps fra mennesker jeg ikke kendte, fordi jeg var en lille smule skræmt over at skulle modtage billeder og videoer fra mennesker som for mig ville være komplet fremmede. For hvad nu hvis de sendte noget ulækkert. Eller negativt. Eller alt for personligt.

Indtil det slog mig, at én af mine yndlingsfunktioner på snapchat er, at man kan sende en chat, som en direkte kommentar på en andens “story”, hvis man “swipper op” imens det man gerne vil kommentarer på, vises. Jeg gør det ofte selv, fordi det for modtageren bliver meget tydeligt, hvad pokker det er jeg refererer til og fordi jeg synes det er en skøn måde lige at give et heads-up på, som ikke nødvendigvis kræver svar i retur.

Andre skulle derfor (selvfølgelig) også have muligheden for at gøre det samme med mig og med mine snaps og således åbnede jeg for en måneds tid siden min profil for at alle kan sende mig snaps. Både dem der er “almindelige” snaps som man sender til mig og chat-beskeder til min story. Og ved I hvad? Der er ikke kommet så meget som én eneste ulækker snap. Ingen dillere, ingen lorte og ingenting der overhovedet kunne nærme sig mine grænser for hvad jeg har lyst til at se på. Bevares, der er da nogen som sender mig ret mange random snaps, som jeg ikke fatter en brik af hvorfor jeg skulle se, men der er ingen der overskrider mine grænser.

Selvfølgelig er det lidt svært for mig at forholde mig til de snaps der bliver sendt ud, hvor det er tydeligt at de ikke er til mig personligt, men langt de fleste jeg modtager er søde snaps som er sendt til mig. Det kan være nogen som tager et billede der fik dem til at tænke på mig, som de sender afsted eller nogen som synger med på Thomas’ sange – eller, som de fleste jeg modtager, spørgsmål til aaaaalt muligt lige fra det tøj jeg har på, hvor jeg befinder mig i landet og det mad jeg spiser.

Til gengæld er det for Thomas, som jeg langt om længe har fået overtalt til at komme på snapchat, en helt anden snak!  Jeg skal lige love for at der er stor forskel på, hvad der bliver sendt til ham frem for hvad der bliver sendt til mig. Hvor jeg ser flotte kager, syrlige drinks og en enkelt letpåklædt mås i et prøverum, så ser Thomas på klamme toiletter og alskens overflødigheder, som jeg ikke vil komme nærmere ind på. Jeg tror det må være en drengeting, det der med at sende ulækre ting – og ellers er det bare mig der indgyder mere til ordentlighed end Thomas, ha ha!!

Anyhow, jeg synes det er smadderdejligt, at andre kan sende mig snaps og selvom jeg ikke svarer på dem alle, så ser jeg dem og sætter pris på dem. Hvis I har fået lyst til at følge mig på snapchat, så er mit brugernavn cbuttenschon og hvis I vil følge Thomas, så er hans brugernavn fantasticmonday.

Vi ses (også) på snappen!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Det var mig der spurgte og hvor er jeg dog glad for dit svar.
    I den favre nye teknologiske tidsalder vi lever i, er det bare for acceptabelt at sende alt muligt som normalt ikke er tillladt. Så jeg bliver ret glad for at høre at folk er ordentlige ved dig.

    (Der må være noget ved Thomas som indbyder til andet 😀 )

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven