mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Time-hop, live-video og make-up af min 5-årige

jenscana

I aftes, lige inden jeg rullede i seng efter at have delt 300 gram Toblerone med min bedre halvdel, mindede min telefon mig om, at jeg skulle tage at bruge et minut på at tjekke time-hop-appen og det var dog den bedste idé min telefon havde givet mig længe.

Jeg blev først mødt af et sommerbillede jeg havde taget i mig selv i et spejl, hvor jeg tydeligvis vejer et par kilo mindre end jeg gør i dag og nedenfor et screendump af en kageopskrift og jeg blev straks en lille smule fornærmet over mig selv, for hvordan pokker kunne jeg egentlig være SÅ slank og samtidig spise SÅ meget kage, som jeg gjorde dengang for et år siden. Jeg mistænker dog, at det hænger en lillesmule sammen med det enorme udbud af take-away der er her i København i forhold til i Broager, hvor vi stadig boede (i ganske få dage endnu) for et år siden.

Dernæst kom der et billede op af Jens og hans kusine Rie, hvor han var i fuld færd med at give hende make-up på. Blå øjenskygge i hele hovedet. Og så skal jeg da lige love for at jeg blev inspireret!

timehop1

Min egen lille personlige make-up-artist.

Således inspireret brugte jeg 10 minutter i morges på at lave en lille live-video på facebook, hvor Jens – og Peter, en smule – sminkede mig. Det var simpelthen så hyggeligt. Både at blive sminket, men også at lave en live-video, fordi jeg på den måde kunne læse de kommentarer der kom til filmen undervejs og på den måde interagere med dem der så med.

Hvis I har lyst, kan I se – eller gense – videoen HER og så tænker jeg, at det bestemt ikke bliver den sidste gang jeg laver den slags live-videoer på mine facebookside.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Elsker timehop! Og hver dag bliver mindet om, at jeg skal huske at holde af mit udseende lige netop den dag. Da jeg altid kigger år tilbage og tænker ‘hvorfor nød jeg det ikke dengang’… Man bliver aldrig yngre end idag.

  2. Ihh, jeg kendte slet ikke det der timehop, men har lige fundet den i app-store (går ud fra at det er en app?).
    Med to piger under to år, forsvinder dagene hurtigt, så tænker det er godt nok lige at blive mindet om 1) tiden flyver og 2) det er derfor vigtigt at nyde øjeblikkene.. 🙂

    1. Jo, det er nemlig en app – og en skøn én af slagsen. Jeg håber du får ligeså meget glæde af den som jeg har fået af min 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven