mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

The New – det nye seje børnetøjsmærke + konkurrence

P7244547Annonce

Da jeg for en rum tid siden blev spurgt om ikke jeg ville indgå et samarbejde med et nyt dansk børnetøjsmærke, The New, skal jeg være ærlig og sige, at jeg startede med at sige nej tak. Jeg laver udelukkende samarbejder som involverer mine børn, når det er noget jeg med sikkerhed ved at de kommer til at synes er herresejt – og ærligt talt, så er det altså sjældent at mine drenge flipper ligeså meget ud over de bløde pakker, som jeg gør.

Kig lige på det” skrev sælgeren til mig og gudskelov lyttede jeg til hende og tog et kig i deres lookbook. Wauw! Det er noget virkeligt sejt tøj og med sloganet “The wardrobe you wish was yours” rammer de altså temmeligt meget plet, for det er lige hvad det er og jeg ændrede derfor mening og takkede ja.

Drengetøjet er cool, råt og primært i lækre bløde materialer og pigetøjet er nærmest lige til at dø en lille smule over. Det er jo SÅ fint!

13667776_936767133098689_2408822648849603577_o

Denne lyserøde übercool strik ville jeg simpelthen elske at gå efteråret i møde med, men jeg er bange for, at det kommer til at knibe med at klemme mig i børnestørrelserne. Desværre!

P7244543

Jens fik lov til selv at vælge hvad han gerne ville have og hans favorit var denne t-shirt, som han nærmest har boet i, siden han fik den. Han synes selv at det ligner at han har været i vandkamp, når han har den på. Til den har han fået et par seje ripped jeans, som det endnu har været for varmt til at springe i og Peter har fået det sejeste bløde sorte sæt, som dog lige nu er for stort, da tøjet først starter ved størrelse 3-4 år. Men så kan det forhåbentlig komme i brug til vinter og jeg glæder mig!

IMG_0239

The New er – som navnet også indikerer – stadig helt nyt på det danske børnetøjsmarked og jeg kan derfor desværre ikke smide om mig med links til tøjet, men til gengæld har jeg fået lov til at udlodde et gavekort på 750 kroner, som kan indløses hos kvinden bag, som hedder Louise og er skide sød. Det eneste I skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar om hvorfor I gerne vil vinde, så udtrækker jeg en vinder senere på ugen.

Hvis I har lyst og kommer på de kanter, kan man finde The New på CIFF (børnetøjsmessen i København) d.10.-12.august og hvis I – ligesom jeg – allerede med dette lille sneak peek, har fået lyst til at få fingrene i mere af tøjet, så kan I få oplyst jeres nærmeste forhandler ved at ringe på tlf: 60138831 og I kan selvfølgelig også følge dem på facebook HER.

Oldfashioned way – cool way. Og skynd jer så lige at deltage i konkurrencen, hva’? Det er jo næsten som en lille ekstra bonus på børnepengene, for den der vinder 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (86)

 1. Fedt og smart tøj i lækkert kvalitet, what not to like. Vil meget gerne vinde gavekort til min dreng😍

 2. Åh kunne være det fedeste Maybe til første skoledag , forøvrigt TOTAL UBERCOOL TØJ , virkelig lækkert 😍😍😍😍😍😍😍

 3. Jeg vil gerne vinde til min søde Niece Ida som altid arver storesøsters tøj og kunne trænge til at blive forkælet med nyt sejt tøj – hun har i øvrigt fødselsdag i morgen 😊

 4. Det kunne da være så fedt at vinde da min datter ligenu springer i str. 122 og som den forberedte mor som jeg er, har hun self. INTET o den størrelse – så gavekortet vil blive modtaget med kyshånd 🙃

 5. Jeg håber at vinde et gavekort til min dejlige søn på 12 år. Så kan han gå efteråret i møde i en lækker overgangsjakke.

 6. Jeg har fire skønne børnebørn i alderen 4-9, der vokser som ukrudt, og de ville blive lykkelige for nyt smart tøj😊

 7. Jeg ville forkæle mine niecer på 8 og 10 år. De elsker begge to at føle sig smarte og er nærmest bedre end mig til at vælge det helt rigtige outfit 🙂

 8. Jeg vil nyde at give min elskede, troublemaker nevø en ekstra fødselsdags gave om 3 uger når han bliver 7 år. Lige i tid til at starte i 1. Klasse.

 9. Min store dreng skal starte i 1. klasse lige om lidt, så det kunne være viiiildt fedt at udstyre ham med en omgang tøj fra The New på første skoledag.

 10. Jeg ville forkæle mine tre dejlige unger med noget nyt tøj – min store dreng skal starte i skole. Det ville være lækkert med noget nyt. Han ville Elske at vælge noget selv.

 11. Fordi man datter nu har været den samme størrelse i næsten et år – og jeg er efterhånden lidt træt af at kigge på hende i det samme tøj. Så et gavekort vil være en kærkommen lejlighed til at opdatere garderoben 🙂

 12. Jeg ville max-forkæle min søde datter og skønne niece. De elsker ens tøj – hvor sødt vil det lige være.🙃😀

 13. Mega cool tøj der og hvem vil ikke også gerne støtte de små mærker lidt? Min søn på snart 3 vil se rimelig sej ud i det der sorte sæt 🙂

 14. Ville være skønt med et gavekort til lidt tøj til trunterne på 2 og 4 år. Den lille bruger allerede str 3-4 år i tøj, så det bliver heldigvis ikke et problem, at størrelserne starter der. 😊 Har to skønne små damer som begge fra en meget tidlig alder har haft en kraftig mening om hvad de vil, og bestemt ikke vil, have på af tøj. Er det for tidligt at give en 4-årig tøjpenge? Så man slipper for den evige kamp om hvorvidt moren med vilje køber tøj som mini-teenageren overhovedet ikke synes er pænt/sejt/med nok skørt, eller andre ord hun har opdaget..

 15. Hvor ser det übercooæ ud!
  Vores mindste er netop hoppet en størrelse over (hvorfor gør de det!?), så alt det der lå klar er for smart. Og som den nærige mor jeg er, køber jeg kun brugt tøj. Men for pokker hvor ville det være lækkert, at iklæde hende nogle helt nye klæder😊

 16. Jeg ville elske at give min bonus niece den lyserøde striktrøje ( ville ønske jeg selv kunne klemme mig i den)

 17. Jeg venter pt en lille dreng, som ligger og hygger rundt i min mave. Så pengene bliver brugt på lækre ting og sager til ham. Den kommende storesøster bliver derfor desværre nedprioriteret lidt på tøj fronten, og det kunne derfor være fantastisk at opgradere hendes garderobe lidt ☺️

 18. Åh! Lad mig vinde 🙏 Jeg har li fyldt op i mine 3 børns garderober, og satser på at mellemste arving kan passe de lange bukser endnu… Indtil han i dag tog et par på…. -de er så også klippet til shorts!

 19. Det ville jeg elske at vinde, så ville jeg shoppe en masse til mellembarnet der ofte går i arvetøj fra storesøster 🍀

 20. Det gad jeg da bare MEGA godt at vinde!!! Min datter har egentlig (fornuftigt) tøj nok, så dét argument kan jeg ikke smide om mig med. Men jeg ELSKER at shoppe lækkert tøj til hende, og netop fordi hun har (praktisk) tøj nok, ville sådan en præmie jo egentlig mest af alt være en forkælelse til mig! At hun så i tillæg lige om lidt vokser ind i str. 3-4 år og at den lyserøde sweater er så pæn, at jeg rent faktisk tror jeg kommer til at drømme en lille smule om den i nat, er jo endnu 2 gode grunde til at sende en ekstra aftenbøn afsted for at blive denne konkurrences vinder 😉

 21. Nøj hvor er det fint! Simpelthen skønt. Forstår godt du er lidt på halen over det. Jeg krydser fingre for at jeg får lov at shoppe for kr. 750 til mine 2 piger. De mangler stadig ‘1. skoledagstøj’ (og ja- det skal man faktisk have 😂).

 22. Da jeg har termin idag og der sikkert kommer til at blive rigtig meget fokus på den lille ny, skal storesøster på 5 år forkæles ekstra for tiden:)
  Hun elsker tøj, så hun vil blive rigtig glad:)

 23. Ville elske og vinde, så jeg kan shoppe👍🏻😊 jeg har to drenge så tøjet får en lang levetid👍🏻😊 godt for miljøet😂😎

 24. Årh det er SÅ fint det tøj !!! Den lyserøde strik trøje bliver min datter på 3 år nød til at eje !!! Og har store forventninger til resten af deres kollektion😍😍😍😍

 25. Ih jeg vil virkelig gerne vinde til min lille Vilkas. En udveksling til Vietnam har gnavet i vores su budget, så sejt drengetøj står ikke øverst – men er stadig på listen! 😍 wow det vil bringe glæde herhjemme! Sådan et sort sæt skal V helt sikkert have 👏

 26. Det ser fint ud! Er dog sikker på at tøsen her hjemme hellere ville have t-shirten som jeg har end den fine strik..

 27. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde 😍.. Har en dreng på 5 og en pige på 3 som jeg ville nyde at få lækre sager til 😘

 28. Wauw! Fedt børnetøj og skiller sig ud fra mængden. Fantastisk!
  Jeg skal vinde, fordi min 3,5 årige dreng igen igen er vokset ud af garderoben herhjemme. Og det gør de jo de kære unger – men for et år siden brugte han 98 i tøj og nu er han på vej i 116!! Så det er tiltrængt med nyt (lækkert!) kluns til krudtuglen herhjemme.. Så kan det være der også bliver plads i budgettet til at fornye moderens garderobe 😉

 29. The New tegner allerede til at blive en succes – jeg er i hvert fald vild med stilen 🙂 Så håber jeg bare kvaliteten følger prisen 😉
  Jeg ville elske at vinde, så jeg kunne forkæle min lille frøken badutspringer på 4 år 🙂

 30. Virkelig lækker drenge kollektion!!! Synes der er langt mellem fedt drengetøj til de lidt større drenge!! Sikker på Anton vil elske det!!

 31. Det er nærmest umuligt at opstøve pænt tøj til drengene. Der er næsten altid skrigende plastiktryk ud over hele balladen, eller irriterende ord/catchfrases som SWAG. Da sønnike vokser hurtigt ender det dog tit med nogle af de hæslige klude, da det er rigtig ærgerligt at smide 400 kroner efter en sweater, han kun bruger to gange. Med et gavekort kunne han endelig få noget pænt tøj, som vi ikke normalt ville have økonomien til at købe.

 32. Det ville da være skønt at vinde til min to børn 🙂 det ser super lækkert ud og især den lyserøde strik ville være sååååå skøn til min datter

 33. Nora på knap 5 elsker tøj, og det ville være fantastisk at shoppe lidt sammen med hende. Den lyserøde sweater ville hun ELSKE. Glæder mig til at se hele kollektionen – det er SÅ fint 👌🏼

 34. Det ville være et tiltrængt indspark til min datters garderobe. Hun er meget svær at finde tøj til, men det ser super cool ud og vil ramme hendes smag

 35. Det er nemlig OVERDREVEN skønt tøj – lige præcis perfekt. Min datter skal vinde et sæt nyt tøj til skolestart, hun vil elske det lige som jeg.
  #Jegvilogsåhavedenstrik

 36. Jeg ville elske at vinde, så mine piger på 5 og 9 kunne få nyt i garderoben😀. Den store på 9 vil bare gerne have tøj, som jeg selv ville gå i, og hende på 5 ser bare op til den store, så vi kunne helt sikkert sagtens bruge at vinde her😀😜

 37. Vil meget gerne vinde til min søde niece Lilje som bliver 4 den 25.09. Hun elsker bløde pakker så vil være fedt at forkæle hende ekstra meget.

 38. Vores Sofia på 1,5 år skal da SÅ meget have den lyserøde strik på billedet! 😍 Hun er vist liiidt stor af sin alder, så mon ikke at hun vil kunne passe en str 3 år til vinter? 😄

 39. Wow! Hvor er det bare super cool det tøj! Synes tit det kan være svært at finde tøj til de små poder, som er simpelt, men samtidig smart og lækkert. Men må give dig helt ret – det ser meget lovende ud😍 Hun skal nok få succes!!! Mine to børn Bertram på 6 og Frida på 2,5 vil elske det👏🏼

 40. Fordi jeg ved det bliver en succes… Fordi jeg har en veninde, der er med på sidelinjen og kun taler rosende om det og fordi jeg ved det passer helt almindelige børn, da min datter har lagt lidt mål til 😃

  Og så vokser hun jo ud af tøjet hele tiden, så 750kr vil da være helt perfekt 🙈

 41. Jeg ville elske og vinde så min dejlige skønne knægt på 5 kunne få nyt tøj som ikke er aflagt tøj eller gaver. ville elske og forkæle ham med tøj han selv vælger❤

 42. Årh, sådan et gavekort vil jeg gerne vinde. Jeg kan se, at Richard på 5 vil elske det. Og Kirstine som snart er en stor between pige, ville være meeeega yndig i sådan en lyserød sweater (også inden for cool-grænsen hvilket er meget vigtigt😂)

 43. Fedt mærke og lækker stil. Min søn på 4.5 er lige begyndt at interessere sig for tøj, det vil sige det er vigtigt for ham at han har noget tøj der minder om det hans far går i. Vi kører lige nu cowboyshorts med hvid ( så længe den nu er det) loose T-shirt. Har også købt skinny jeans til ham og han ser SÅ sød ud!!
  Er sikker på The New vil blive taget godt i mod af både far og søn…

 44. Min 5-årige søn er blevet storebror i nat og jeg er helt sikker på at han vil vokse yderligere 10 storebror-centimeter hvis han også kan få lov til at vælge noget lækkert nyt tøj fra The New 😉

 45. Fordi min halvandetårige er på vej i str 104 og stadig vokser som ukrudt, det ville være så lækkert at vinde en håndsrækning til hans tøjbudget, når nu jeg er på SU 🙂 og så til noget vildt sejt tøj, jeg er fan!

 46. Flot og sejt tøj mine drenge vil elske! Dejligt med kvalitetstøj til min ældste dreng på syv, der kan gå i arv til hans små brødre:)

 47. Jeg har for nyligt erkendt, at min datter på snart 4 mere er til den lidt mere “rå” tøjstil med lidt kant og ikke så meget til det småblomstrede og “tuttenuttede”, som jeg ellers er ret vild med. The New ser ud til at ramme plet.

 48. Åh, det vil jeg gerne vinde til mine to drenge… Jeg synes nemlig, at det er svært at finde sejt tøj til drenge… Det bliver næsten altid nedprioriterer i forhold til lækkert tøj til pigerne! 🍀🙏

 49. Jeg ville helt klart bruge de 750 kr på det lækre tøj til min niece. Hende og min søster flytter til Odense inden længe(øv) efter de har været min nabo i 3 år. Her ville mærket passe perfekt for alt bliver ‘the new’ – og så ved jeg at det ikke er penge der er flest af efter sådan en flytning, da det er andre prioriteringer der er på spil, og det er dermed ikke nyt lækkert tøj i 1. Prioritering 🙂

 50. Jeg vil gerne vinde det til mine to skønne drenge. Vi skal til oldeforældrenes diamantbryllup👍💪og der skal de være flotte

 51. Åhh, hvor vil jeg gerne vinde til min søn! Han vokser for vildt og bliver mere og mere selvhjulpen, så særligt nye bukser er ved at være tiltrængt!

 52. Har tvillingedrenge på 6 år – den ene er vild med tøj og går meget højt op i sit look (den anden er komplet ligeglad) og kan allerede se, at det er et mærke lige for ham. Cool som de store drenge på skolen. Hvis vi vinder, får han lov at vælge tøj til sig selv og sin bror 🙂

 53. Min fætter har to børn. Og nogle søde, fantastiske og kloge nogle af slagsen. Desværre er hans datter handicappet – som 5-årig er hendes sprog minimalt, hun har kæmpet for at lære at gå. Da de endelig fik en diagnose efter at have haft prøver sendt til den anden side af atlanten, fik hun slem epilepsi. Diagnosen blev annulleret og de skal nu tilbringe de næste par måneder på hospitalet. Jeg vil så gerne give dem et lyspunkt – et tilskud til børnetøjet, så mor og far kan få en tur ud at spise. Så storebror kan blive set lidt ekstra, når nu lillesøster har mere brug for opmærksomhed. Eller bare en kæmpe skål bland-selv slik og en omgang børnepasning. Det har de brug for.

 54. Vil gerne vinde gavekortet, så jeg kan købe nogle nye bukser til mine to tvillingedrenge på 5 1/2 år, de er pludselig vokset ud af alle deres bukser 👖👖

 55. Ih jeg ville gerne vinde et gavekort. Jeg har tre børn på 3, 5 og 7 år. Når årstiden skifter, skal der købes meget tøj til børnene, så et gavekort vil være en stor hjælp til børnenes efterårsgarderobe 😘

 56. SÅ fint tøj! Min ældste datter har snart fødselsdag og der skal hun og hendes lillesøster selvfølgelig være fint klædt på – det her tøj ville være perfekt til den anledning (og mange flere i fremtiden) 😃

 57. Jeg er nysjilt, har 2 børn på 6 og 8 og jeg ville sku elske at kunne give dem noget de ellers ikke ville få (jeg er sygemeldt på kontanthjælp, så pengene er lidt små).
  Desuden har de begge fødselsdag her i september med 4 dages mellemrum – så det kunne bare være super duper fedt at vinde lidt til dem.

 58. Som mor på SU til en dreng på 8 år, der allerede nu er meget bevidst om hvordan tøjet skal se ud, ville det være et lækkert tilskud til garderoben der består af mere og mere lækkert kvalitetstøj!

 59. Hej Cana, jeg vil gerne vinde da jeg aldrig vinder noget 😊 Og det ville da være fedt at vinde noget sejt tøj til min søn 😊

 60. Jeg ville elske at vinde gavekortet til min datter på 4, som godt nok ikke mangler tøj, men er noget så sød i “drengetøj”.
  Hun giver alle drengene baghjul i at være vild (og beskidt) nede i børnehaven, så jeg vasker ret tit – både tøj og barn 😄

 61. Som mor til en seks-årig dreng der allerede har en helt klar holdning til hvad der er smart og hvad der ikke er, er jeg altid på udkig efter smart og lækkert tøj. Og så har jeg en tre-årig pige der ville elske den lyserøde trøje.

 62. Sikke en super skøn konkurrence;-) vil vildt gerne vinde et gavekort, så ungerne kan få lidt nyt;-)

 63. Uhh hvor ser det lækkert ud! Det ville jeg elske af vinde noget af til mine to skønne bavianer 🙂

 64. Spændende med et nyt mærke som faktisk skiller sig ud fra mængden og tilføjer noget nyt – me like 🙂 Ville være fedt at vinde, så må min bonusdatter selv vælge hvilket fedt tøj hun skal have 🙂

 65. Det ønsker jeg at vinde til min lille Peter. Jeg går alt for lidt op i hans tøj og køber oftest bare en brugt pose “godt og blandet” drengetøj, men det kunne være dejligt med lidt nyt kvalitetstøj til ham.

 66. det ville da være dejligt med lidt nyt til min ældste datter ( den lille på 1 år, kan nok ikke passe det endnu ) er sikker på hun ville elske det 🙂

 67. Min datter Alberte elsker vores nye hundehvalp. Den var dog ikke i høj kurs da den tyggede hul i ikke mindre end 2 par af hendes bukser😩😩
  Kunne være fedt at give hende et gavekort som et lille plaster på såret, er sikker på hun vil elske The new da stilen minder meget om moden hos de større piger

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven