mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Søndag på en onsdag – og en jordemodervideo

image

Åh altså, det har bare været én af de der dage, hvor jeg ligesom ikke rigtigt har kunnet vågne op, til trods for at jeg både har drukket store mængder kaffe og fået et gedigent regnskyl i nakken. Mine øjne har været tunge og min hjerne har været langsom og hvis jeg ikke havde vidst bedre, havde jeg hundrede procent troet at det var søndag.

Heldigvis går vi på ferie om tre dage – ikke fordi vi har planlagt noget sindsoprivende (endnu i hvert fald), men børnene har fri fra institutionen, Thomas har spillepause og jeg påtænker at sætte min mailbox på autopilot og geare en lille smule ned i mængden af indlæg herinde, hvis jeg altså kan. Af og til har jeg tænkt at jeg ville til at udgive færre indlæg i ny og næ, men når dagene så går, så kan jeg slet og ret ikke lade være med at trykke udgiv i tide og i utide. Jeg er vidst blevet godt og grundigt blogaholiker og jeg er vild med det.

Som jeg skrev i mit indlæg i morges, så har jeg her til aften holdt live-spørgerunde på min facebookside, hvor I kunne stille mig jordemoderfaglige spørgsmål undervejs og resultatet kan I se herunder – der er vistnok lige 30 sekunders reklame inden videoen starter, som jeg ikke kan finde ud af at fjerne, men det håber jeg at I kan leve med 🙂

[vidcore vid=”v5i8Nq1i”]

Jeg har efterfølgende kunnet se, at der er en hel del kommentarer som blev lagt imens jeg filmede, som af uransaglige grunde ikke er blevet vist på min skærm. Det beklager jeg selvfølgelig og jeg håber at jer der ikke har fået svar, har tålmodighed med mig og vil være med igen næste gang. For der bliver helt sikkert en næste gang. Jeg er VILD med de her livevideoer!

… Og til Tine, dig med veer, hvis du læser med når du har født, så LOV mig at du kommer med en update med hvordan det gik <3

Ha’ en dejlig aften derude

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Jeg synes det var en cool måde at det foregik på og er imponeret over at du kunne overskue det for der må helt sikkert have strømmet en masse spørgsmål ind lynhurtigt.
    Tak for svar ifht igangsættelse da der selvfølgelig er forskel på ikke at give mere når man er tæt på termin kontra at baby mistrives og det vil være bedst at få baby ud inden termin.
    Er 41+1 med min store 4500 g. baby (jm. skøn) så nu er der i det mindste få dage til jeg reelt sidder med min nr. 2 guldklump i armene.
    Skøn dag til dig og dine. 🙂

  2. Ej, hvor er du sej!!! Sikke en god idé med live-video! Jeg sidder her som nybegyndt medicinstuderende og følger med og ville elske at have dig som kollega. Du virker super cool og hjælpsom! <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven