mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Sådan bliver du klar til fest på under fem minutter

På besynderlig vis skulle det vise sig at jeg i onsdags, til middag med Bloggers Delight, fik ganske mange positive tilkendegivelser for mit oufit og ved I hvad – det var vitterligt ingenting og jeg har derfor tænkt mig at løfte sløret for tricket for jer i dag, så I kan gøre mig “kunsten” efter, hvis I pludselig skulle få lyst eller behov.

Sagen er nemlig den at jeg i timerne inden middagen havde holdt møde med en heldigvis både sød, idérig og entusiastisk køkkenmand, som – fordi vi vist kom til at sludre lidt vel rigeligt – kom til at betyde at jeg pludselig stod og havde mindre end fem minutter til at gøre mig klar inden jeg skulle afsted.

Fem minutter til at gøre mig klar til bloggerfest, vel at mærke. Gosh, man!

Derfor tyede jeg til det ældste trick i bogen; jeg beholdt mine sorte jeans og min t-shirt på, tværede rød læbestift i krydderen, bobbede håret og stak fødderne i mine mest prangende frynsestøvler. Punktum.

Det behøver nemlig ikke altid at være hverken særligt fint, særligt velovervejet eller særligt svært at komme til at ligne en million og det eneste jeg kunne havde drømt om, inden jeg satte mig ind i taxaen var, at jeg havde kunnet finde min fnugrulle som i travlhedens moment var blevet væk for mig og jeg måtte derfor rocke det småfnuldrede look. It goes with the fringes, fortalte jeg mig selv og besluttede mig for at være bedøvende ligeglad.

Det vigtige for mig at se for at looket fungerer optimalt er, at man har et par virkeligt stramme jeans, en t-shirt med et godt loose (men ikke oversize) snit og selvfølgelig fuld knald på både fryns og læber, som er de to ting, der får alt det andet til pludselig at gå fra at være hverdagskedeligt til frækt og festligt.

image– AFFILIATE LINKS –

Jeg har desværre ikke haft heldet med mig til at finde links direkte til det tøj jeg havde på, men jeg har fundet noget fuldstændigt tilsvarende, som ovenikøbet er virkeligt billigt!

Jeg har fundet denne t-shirt som for mig at se har et virkeligt lækket snit og som ovenikøbet kun koster 79 eller denne, som virker helt vildt lækker og som jeg ville elske at krybe i, som dog koster mere end fem gange så meget.

Disse jeans må nærmest være de perfekte af sin slags og så er de lige nu ovenikøbet sat ned med 40% så de er til at betale. Hvis de skal være endnu billigere kunne disse også være et godt bud. Noget af det vigtige for mig, når jeg købet jeans er, at jeg selv kan kombinere størrelserne, fordi min benlængde og min omkreds ikke passer på standardmålene og dét kan begge disse jeans.

Jeg ELSKER disse støvler! Frynser over det hele, spidse snuder og fuld knald på attituden! Yes, baby! Og for at det ikke skal være løgn, så er de OGSÅ nedsatte, så de kun koster 325 kroner. Jeg forudser at det – især med disse – handler om at være hurtig, for at få fingre i et par, inden de bliver udsolgt.

Denne læbestift i farven “rouge” er knaldrød og holder snildt til både middag og drinks – især selvfølgelig, hvis man har den med i tasken og kan friske den lidt op undervejs. Hvis man går efter det lidt mere moderne og matte look, skylder man næsten sig selv at investere i en som denne. Den er SÅ god!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. I know, den er høj, men jeg er selv 1.78 og har ikke det fjerneste imod at rage godt op over mængden og rocke de lange stænger! You can do it, girl!

   1. Jeg er fuldstændig enig Cana, jeg er selv 182, og jeg ELSKER sko med hæle – også selvom min kæreste er 172 og folk glor lidt -men hvad f… det kan lige så godt være mine lange stænger de kigger efter 😉

 1. Er da også mega fristet, ved det ser stang godt ud med lange stænger, er bare bange for højder 😜

 2. ja vel ser det godt ud og er hurtigt og nemt, men du glemmer de små og tykke mennesker og dem der har bestemt arbejdstøj på og bliver beskidte.
  ( det er ikke for at lyde gammel (52) og sur jeg skriver det, men der er også nogen gange i tv der kommer sådan nogle tips uden der kommer gode råd til alle typer. Jeg er næsten lige begyndt at følge din blog og syntes du har mange søde og sjove historier fra din hverdag.
  Jeg har i øvrigt arbejdet sammen med Thomas mor og far uden dog at kende den godt.
  Hilsen fra den gamle, men bestemt ikke sure, mormor 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven