mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Så fuck fuck, da…

Bedst som jeg skulle til at skrive et indlæg om hvor svært jeg synes det er at komme igang her til morgen, strømmede solen ind ad vinduet, som var den blevet bestilt til formålet og jeg må derfor lade mig overvinde og hoppe ud af mine matte sokker og gøre som jeg helst vil – starte ugen med god energi.

Derfor stak jeg sammen med Cecilie en tur i Føtex efter friske blomster og mælk til kaffen og jeg kan nu, hvor klokken har passeret elleve og jeg har konsumeret to gode kopper kaffe, igen fokusere nogenlunde skarpt. Også selvom solen igen har gemt sig bag skyerne, som om den godt har luret, at det er mandag.

P7044016

Da Jens og jeg kom hjem i aftes, var Peter selvfølgelig allerede for længst faldet i så dyb en søvn, at end ikke et par kys på kinden kunne vække ham og jeg var nødt til at lade ham sove, selvom jeg savnede ham så meget, at det nærmest gjorde ondt inde i hjertet. Suk, altså.

Heldigvis har Thomas og Peter haft en fest uden lige, imens Jens og jeg har været væk og da jeg i morges cyklede på kontoret, var det med et “Hej hej mor! Vi ses” i ryggen og jeg vidste, at ingen har lidt overlast af mit fravær. Altså, i hvert fald ingen ud over mig og mine mommy-følelser. Det eneste lillebitte aber-dabei er, at Peter har lært at sige “Fuck“, som Thomas selvfølgelig hårdnakket påstår at han ikke er ophavsmanden bag, meeeeen jeg tvivler, ha ha! Især fordi Thomas med fuldt overlæg har lagt en video op på sin instagram (@buttenschon) hvor Peter “fuck’er” derudaf. Jeg ved selvfølgelig godt, at det overhovedet ikke er særligt pænt og jeg undskylder på forhånd til alle forældre i vuggestuen, hvis Peter render og lærer den slags gloser fra sig, men helt ærligt, det er altså også en lille smule sødt. Især fordi han jo ikke aner hvad det betyder og fordi han storsmiler stolt imens han siger det. Oh well, måske er det bare mommy-følelserne der stikker af for mig. I don’t know.

Nåmen, så “fuck fuck” da og god dag derude.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Ja herhjemme har vores todler lært at sige gamle lort (ved ikke af hvem, fløjter uskyldigt), så i vuggestuen var alt gammelt lort 😎

  2. Da min datter var halvandet, gik hun i en periode rundt og sagde “kussi kussi”. Jeg måtte også informere dagplejen om at det altså var rygsæk rygsæk fra Dora The Explorer…

  3. Min datter var knap to år da hun gerne ville hjælpe med rengøringen og hun synes det var sjovt at støve af med fister kosten men havde bestemt misforstået ordet fister. Så hun råbte mig ha fisse kosten hahaha 🙂 🙂 🙂
    Både her og vuggeren 🙂

  4. Det er altså en herlig alder. her har vi måttet forklare vuggestuen at vores 2årige ikke siger: “pisfuck” men at han naturligvis mener “pitchfork” og at han bare har været med far på golfbanen!!!

  5. you’re in point of fact a just right webmaster. The website loading pace is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful process on this matter!

  6. There are actually a whole lot of details like that to take into consideration. That is a great point to carry up. I provide the ideas above as normal inspiration however clearly there are questions just like the one you carry up the place a very powerful thing shall be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, however I am certain that your job is clearly identified as a fair game. Each girls and boys really feel the influence of only a secondpleasure, for the remainder of their lives.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven