mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Rejsefeber – hvordan skal vi rejse?

IMG_2891Annonce

Selvom jeg i virkeligheden rejser en hel del og nærmest kun lige er kommet hjem fra Benidorm, så er der stadig kæmpe store dele af verden, som jeg endnu har til gode at opleve. Australien, Sydamerika og Asien for eksempel. Steder hvor der er varmt imens der er koldt i Danmark; en kendsgerning der betyder, at Thomas og jeg netop nu er gået igang med at sondere terrænet for rejser i januar, hvor vi har mulighed for at komme afsted i en længere periode – noget der ellers kan være en udfordring, med en mand der elsker at spille koncerter.

Vi har stadig ikke helt besluttet hvilken slags rejse vi gerne vil på; der skal bare være strand, sand, sol og afslapning og så må vi i løbet af de kommende måneder finde ud af præcis hvordan det hele skal strikkes sammen og hvordan rejsen skal planlægges.

Èt af de steder jeg bruger tid på at kigge lige nu er hos momondo, som ikke længere “bare” kan finde markedets billigste flybilletter, men faktisk også markedets billigste hoteller, fordi de laver en prissammenligning, hvor de finder hoteller fra flere af de store sites og præsenterer de billigste hoteller, så man som forbruger undgår at betale overpris.

For eksempel har jeg kigget på et virkelig lækkert hotel i Koh Phangan, hvor differencen fra det billigste til det dyreste site, som I kan se på billedet herunder, var over 75.000 kroner for tre ugers ophold!

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 13.12.03

Der er meget op og ned hvilket sites der leverer de billigste hoteller, men momondo viser altså tilsyneladende også de billigste. Det er fan’me smart, men til gengæld svært vanedannende – jeg har for eksempel siddet i et par timer forud for dette indlæg og ladet mig drømme væk i det ene smukke hotel efter det andet.

Hvis der sidder andre derude som, ligesom jeg, går og (små)planlægger at rejse, eller som bare godt kan lide at drømme om det, så kan jeg i øvrigt anbefale at man tilmelder sig momondos nyhedsbrev – ikke fordi jeg aner hvad der står i det, andet end at jeg forestiller mig, at det er fyldt med gode tilbud, tips og rabatter – men fordi man lige nu kan vinde et rejsegavekort på 25.000 skejsere, ved at tilmelde sig HER.

Tænk sig, så kunne jeg for eksempel næsten trække hele familien Buttenschøn med til Thailand på et hotel som nogle steder ville have kostet over 100.000 kroner. Uhsj!

Som sagt ved vi endnu ikke helt, hvordan vi skal strikke ferien sammen og vi ved endnu ikke helt om vi “tør” begive os ud i en bland-selv-ferie med rundrejser og en masse forskellige hoteller, som vi elskede før vi fik børn. Er der nogen af jer der har den slags rejseerfaringer med børn? Hvis, så vil jeg rigtigt gerne høre mere om hvad der fungerede godt for jer 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (23)

 1. Min første erfaring jeg vil dele med dig, er at jo mere du fx søger på flybilletter eller hotel til en bestemt destination, jo dyrere priser vises der! Hvis du fx laver præcis samme søgning på en anden computer/tablet (hvor du ikke har søgt før), så vil du få forskellige priser.
  Noget af det vigtigste for os, hvis man skal rejse rundt med mindre børn, er at man stadig har tid til at falde på plads de forskellige steder. Altså være et sted i længere tid. Desuden synes jeg også det er vigtigt at man vælger steder ud som også har børnevenlige oplevelser. Min søster og kæreste og to børn på 4 og 7 har lige været i Honduras i 4 uger. De boede bl.a. på stranden i en bungalow, hvor der var delfin reservat (for delfiner som skulle udsluses i den vilde natur igen) lige uden for døren. Stor oplevelse for dem alle!

  1. Sikke nogle gode råd, tak! Jeg ANEDE ikke at billetterne blev dyrere des mere man søgte. Det er fan’me uretfærdigt – og snedigt.

   Ved du hvad det sted din søster og familie boede på, hed? Det lyder ret fantastisk!

 2. Første gode og nødvendige råd: ALTID sorte underbukser 😂🙈
  Sidste år rejste vi med vores børn rundt i Ghana, og hver aften skrev jeg ned i en bog hvad vi havde lavet – men det unikke ved bogen var at jeg hver aften spurgte drengene hvad det bedste ved dagen havde været, hvilket nogle gange gave nogle overraskede og sjove udmeldinger 😊

 3. Tip: slet alle cookies når der søges på den samme ting tit. Dels bliver det let lidt dyrere of dels så popper der jo alle de der følge ting op.

 4. Rundrejse med mindre børn kan klart anbefales!

  Vi har rejst rundt i USA med ét barn på 6 måneder. To gange i Thailand med to børn (første gang 6 mdr. og 3,5 år, anden gang knap 2 og 5 år) og senest i Vietnam, hvor drengene var knap 5 og 8 år.

  Grundlæggende handler det om forventninger. At huske at man ikke kan opleve alt det man som voksen ofte gerne vil opleve. At have fridage, hvor man bare spiser is, hygger og bader. Men sådan er det jo generelt med ferier med børn 🙂

  Hvis du har lyst, kan du læse lidt mere om de tanker, som vi havde gjort os omkring rundrejse med børn her http://virkelighedensfinurligheder.blogspot.no/2016/03/tankerne-bag-vores-rejse-til-vietnam.html

 5. Vi har rejst meget med vores børn. Her om halvanden uge rejser vi igen – det bliver den 15. flyvetur for hende mindstedamen på 17 måneder.

  I dec./jan. var vi i Costa Rica. Vi havde de to første nætter booket, og så havde vi en hjemrejsebillet. Alt det indimellem var VORES: vores lyst, vores tid, vores mavefornemmelse for, hvad der ville være dejligt for OS at opleve, vores pengepung. Det var fantastisk! Masser af natur og vilde dyr, strand med nogenlunde roligt vand, dejlig befolkning, nemt at rejse rundt i.

  I september 2014 var vi en måned i Sri Lanka (dengang var den nu store pige 2 ½, og jeg havde den mindste pige i maven). Der havde vi også kun de første par nætter klaret hjemmefra. Vi forhørte os hos lokalbefolkningen omkring, hvad vi skulle opleve, alle var så sindssygt søde og gæstfrie. Vi rejste rundt på egen hånd og selv i et land, hvor man kommer til kort af og til rent verbalt, så gik alt bare så fint. Fuldkommen mindblowing, fantastisk land! Jeg er ikke til store turistmasser, all inclusive osv. – det her var lige efter mit hoved. Vi så nærmest ikke andre med vores kedelige hudfarve 🙂

  Vi har rejst meget og i eksotiske egne af verden, og jeg har aldrig følt mig så tryg som i Sri Lanka.

  Min bedste erfaring at videregive må være, at hvis man som forælder er tryg ved rejseprojektet og har ja-hatten på, så får børnene det også. Alt behøver ikke at være planlagt ned til mindste detalje – vi nyder, at det er det stik modsatte, men det kommer selvfølgelig an på, hvad man er tryg ved.

 6. Vi har boet i Asien i mange år og fælles for især sydøst Asien, de fleste steder,erat det er både billigt og nemt at komme rundt. Og især med børn. Nøj vores rejseliv blev nemmere efter at vi fik et barn. De fangevogter var i Dk var det helt underligt ikke komme først i køen alle steder pga barn. Vietnam, Thailand, Singapore, Malaysia osv osv. Og hvis Thomas. Vil have stillet spillelysten så synes jeg i. Skal tage kontakt til nogle af de lokale danske foreninger. Der bliver ofte arrangeret koncerter for danskere med danske artister. Så det er ikkeumuligt at få alt det bedste på sådan en ferie. Sig til hvis jeg skal kommeop med nogle navne 🙂

  1. Åh hvor er det dejligt at læse om din oplevelse med at det bliver “nemmere” at komme rundt med børn!
   .. Og selvom det lyder hyggeligt med koncerter, så tror jeg hellere jeg vil håbe på at vi kan have Thomas for os selv når vi er på ferie end at han skal optræde 🙂

   1. Det forstår jeg søreme godt, at i vil have far for jer selv 😀
    Jeg blev meget fortørnet da vi boede i Asien, havde været på ferie i Dk for første gang med baby op knap 1 år og jeg ikke bare kom foran i køen i Kastrup hahaha

 7. Vi har de sidste to år rejst til Florida i november…og planlægger faktisk det samme iår!
  Vi har lejet en bil hjemmefra og kørt rundt ml et antal hoteller i de 14 dage vi er der….Vi har Fort Myers som totalt yndlingssted…
  Vores søn er iår 5 år…og vi vægter det sikre i de her år.
  Sørger for at bestille dejlige hoteller med altan, så mor og far osse kan hygge når barnet sover…
  Jeg troede aldrig jeg ville tage det samme sted hen flere år i træk…men øhhhhh…..
  Knus H

  1. Florida er også skønt! Hvor mange hoteller tager I typisk på to uger? Jeg er lidt bekymret for om mine børn måske vil blive lidt forvirrede, hvis vi flytter alt for meget rundt..?

 8. Thailand er det bedste med børn! 3-4 ø hop over en måned er realistisk – også er Koh Lipe et must med børn!!!

 9. Vi er pt i Malaysia med vores drenge på 3 og 6. Det er anden gang vi rejser på denne måde med børn. Det er helt fantastisk og man oplever nogle andre ting, end man ville have gjort uden dem.
  Malaysia er et super sted med børn (Asien generelt), det er nemt at komme rundt, og så er de lidt bedre til at overholde bus/tog tider i Malaysia, hvilket er dejligt med børn, så der ikke kommer for meget ventetid, som kan være den værste del med børnene.
  Men et generelt råd er gerne omkring 4-5 overnatninger pr sted. Så kan børnene også følge med.

 10. New Zealand!! Det er simpelthen så smukt og der er INGEN farlige dyr. De er sådan nogle rare mennesker og vejret er bedst i januar/februar. Flyrejsen tager virkelig lang tid, så man skal have en god sjat tid der for at rejsen giver mening

 11. Vi har rejst en del med vores børn, som nu er 6 og 4.
  Sri Lanka er fantastisk, det er let at komme rundt og menneskerne er så venlige!
  Thailand er også et sikkert hit, Phi Phi og Koh Lanta er meget børnevenlige.
  Bali og Gili øerne er fantastiske! Især hvis man godt gider snorkle med skildpadder dagen lang.
  Panama er dyrt, men smukt og vidunderligt (specielt San Blas, suk!)
  Philippinerne er langt væk, men det hele værd. Her kan Palawan og Modessa Island anbefales.)
  God tur, det er det BEDSTE at rejse til de eventyrlige varme lande!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven