mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Petangue, kort, smykker og en vinder

imageAnnonce

Efter fem døgn uden make-up og helt nede i gear, er jeg begyndt at glæde mig til at komme hjem til Danmark og til igen at (få lysten til at) “gøre mig fin”. Polen har på alle måder været en dejlig oplevelse og det kan virkelig noget, at koble af på den måde som vi har gjort de seneste dage, men jeg kan også mærke, at jeg bliver lidt doven af det.

Min skridttæller må jo nærmest tro at jeg er gået i stykker, med den totale inaktivitet jeg har præsteret, hvor min bevægelse er ikke blevet til stort andet, end lidt fodbold med drengene og petangue med mine svigerforældre. Petangue som i øvrigt er totalt undervurderet, ligesom whist, som vi har brugt aftenerne på, også er det.

De gamle klassikere holder hundrede og jeg tror næsten ikke vi kommer udenom, at jeg må forsøge at lære nogle af damerne hjemme i gården, at holde af et godt slag kort, som jeg gør det selv.

Selvom vi om et par timer rejser tilbage mod Danmark, holder vi stadig ferie og jeg har derfor en klar forventning om, at der kommer til at gå en rum tid, førend jeg kommer til at rocke mine nye smykker fra Hvisk, som jeg skrev om HER, på kontoret, men gudskelov har det (selvfølgelig) også vist sig, at de sagtens fungerer som både hverdags- og feriesmykker.

image

Især denne ring, synes jeg er mega sej og perfekt til mine hullede jeans og disse øreringe.

Når det skal være lidt mere feminint er jeg ovenud begejstret for denne ring, som gør ét eller andet enormt fint ved mine fingre.

I sidste uge udloddede jeg et valgfrit smykke til en heldig læser og vinderen er blevet Mille som har valgt denne kæde. Tillykke!

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 14.43.00

Hvis I har fået lyst til at shoppe smykker hos Hvisk, så får I fra i dag og en uge frem 20% rabat på hele shoppen, pånær de 14 karats guldsmykker, som I “kun” får 10% rabat på, med koden: Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven