mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Min allerførste blogbaby!

image

Noget af det jeg igennem de seneste år har været mest misundelig på Thomas over – udover at han altid har kunnet leve af sin hobby, men det er ligesom (gudskelov og tak for det!) ikke et issue mere – er, at han ind i mellem har fået tilkendegivelser om at kvinder har fået veer til hans koncerter eller at de har født imens de har lyttet til hans musik, som én for eksempel skrev til ham i forgårs, da han lavede en lille live-minikoncert på sin facebookside.

Men nu! Nu er det sket! Jeg har fået min allerførste blogbaby-tilkendegivelse og jeg er ovenud begejstret! Bevares, bloggen havde selvfølgelig ikke spor med fødslen at gøre, men kvinden, Tine som jeg heppede på i indlægget HER, skrev til mig undervejs at hun havde veer og i aftes overbragte hun den fantastiske nyhed, at hun havde født er dejligt lille drengebarn. Kæft, hvor er det stort og jeg føler mig simpelthen så mega-priviligeret over at få lov til at være en del af så manges liv og at så mange af jer, lader mig komme med helt tæt på jer – endda på nogle af livets allerstørste begivenheder.

I er fucking fantastiske og jeg synes at vi alle skal smide om os med lykønskninger til Tine og hendes lille nye baby – og de stolte større søskende, som jeg har fået lov til at dele dette skønne billede af <3

image

TAK!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Stort stort tillykke til Tine og resten af familien! Sikke et skønt billede med større søskende som er klar til at give hud til hud til den lille ny ❤❤❤❤😍😍

  2. Tillykke til jer alle sammen; både de nye forældre, store søskende og også til dig cana med en blog – baby.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven