mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Live fra feriesofaen

Så er der denundenlyneme dømt sommerferie i familien Buttenschøn, hvor vi har lagt hårdt ud med at sove indtil lidt over syv og drengene netop har skudt min plan om at hente morgenbrød og kanelsnegle i sænk, til fordel for den der pakke småkagemorgenmad med Olaf udenpå, så al tvivl om hvorvidt de nu også skulle være mine, er gjort til skamme, for guderne skal vide, at jeg som barn (og som voksen) har indtaget min del af morgenmad med et højt sukkerindhold.

Jens og Peter har i dag ovenikøbet fået luksusversionen, hvor de ser fjernsyn imens de spiser, så Thomas kan sove sin jazzbrandert ud og jeg kan flyde på sofaen med min kaffe, så vi kan blive friske til i aften.

For en måneds tid siden var der en fyr fra gården som skrev til mig og spurgte om ikke vi skulle se at få arrangeret en gårdfest. Han havde smuglæst lidt her på domænet og havde klart forstået hvor begejstret jeg er for vores gårdmiljø og den stemning der af og til opstår, når vi sidder i flok og får os et glas vin og en sludder om dette og hint – og dén slags smiger, når en mand læser med herinde, kan jeg selvfølgelig ikke stå for og jeg sprang derfor fluks på banen og meldte mig som medarrangør af den der fest jeg syntes det var verdens bedste idé at holde! Og dagens oprindelse er så i dag, hvor jeg fornemmer at solen skinner over skyerne udenfor mit vindue og jeg er mere end klar på at holde en knaldhyggelig gårdfest.

I virkeligheden har der ikke skullet arrangeres det store, andet end et par lege til børnene, musik, pynt og pavillioner til at skærme for den regn som vi håber på holder sig langt væk fra Østerbro, men jeg er simpelthen så spændt som et barn før turen ned ad den højeste vandrutschebane på at se hvor mange der dukker op og jeg glæder mig heeeelt vildt til at møde en masse nye mennesker, for der må immervæk være en del, som jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af at hilse på.

Lige nu skal jeg dog lige ha’ ti minutter mere lige her og så er jeg klar!

image

Ha’ en rigtigt dejlig lørdag. Jeg håber på kæmpe fremmøde til festen, solskin til alle og at jeg lige kan snige mig til en halv time i selskab med min computer, så jeg kan fortælle jer lidt om den dejlige date, som Thomas og jeg var på i forgårs.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven