mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

JordemoderOnsdag – når det er jer der sætter dagsordenen

Som I måske allerede kunne fornemme i går, så er jeg temmeligt begejstret for den – for mig – nye funktion på facebook hvor man kan sende live-video og jeg tænker derfor, at jeg vil forsøge at lave denne uges jordemoderonsdag som en live-stream på facebook, hvor I kan sende mig spørgsmål undervejs, som jeg vil gøre mit ypperste for at besvare.

Det er selvfølgelig med det forbehold, at hvis der kommer rigtigt mange spørgsmål, så kan det være at jeg må springe et par af dem over, ligesom der kan være nogle spørgsmål, som jeg ikke kan besvare – enten fordi de kræver at jeg kender lidt mere til forhistorien eller fordi jeg slet og ret ikke kender svaret. Jeg er jo (desværre)  ikke et leksikon, men “bare” en jordemoder, som ovenikøbet ikke har arbejdet på en fødegang i snart fire år.

… Men en glad jordemoder, trods alt, så jeg håber selvfølgelig at I vil se med – jeg planlægger at starte videoen omkring klokken 20.00 og slutte senest klokken 20.15, så der stadig er tid til flimmerkasse og matador mix eller måske et glas vin i gården, hvis vejret ellers arter sig.

IMG_1421

Blomsten her er forøvrigt ganske irrelevant i forhold til nærværende indlæg, men jeg synes nu alligevel at den var så pæn og en lille smule både fræk og jordemoderagtig. You see it?

Anyhow, hvis I har fået lyst til at se med eller stille mig nogle (jordemoder)spørgsmål helt live, så er det altså HER det foregår i aften, hvor jeg selvfølgelig nok skal forsøge at holde jer opdaterede, hvis jeg bliver forsinket (læs: hvis mine børn ikke vil sove).

Det bliver vildt hyggeligt og jeg glæder mig til at skulle svare på en masse spørgsmål.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven