mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

“Jeg vil gerne være arbejdsløs”

I løbet af de sidste par dage har vi kørt temmeligt meget i bil her i familien Buttenschøn og den slags afføder som oftest nogle gode samtaler. Èn af dem jeg formentlig aldrig kommer til at glemme er denne:

Mig: Jens, hvad vil du egentlig gerne være når du bliver voksen?

Jens: Så vil jeg gerne være arbejdsløs. 

Mig: … Arbejdsløs? Hvorfor vil du dog gerne være det?

Jens: Jo, for så kan jeg jo hjælpe alle dem der har et arbejde. 

Jeg tænker, at han nok skal blive til noget stort, hvis hans største mission er at hjælpe andre.

image

Ha’ en dejlig dag!

Ps. JordemoderOnsdag er i dag flyttet fra bloggen til min facebookside, hvor jeg ved middagstid vil live-streame (endnu engang) og gøre mit bedste for at besvare de spørgsmål der eventuelt måtte komme 🙂 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven