mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #5

image

… Om andre bloggere der laver nummererede indlæg kan huske hvad nummer de er kommet til. Jeg skal altid tjekke og kommer alligevel nogle gange galt afsted.

… At jeg er latterligt misundelig på alle der skal fyre den af sammen med Rihanna i dag. Suk mand. Så spiser jeg bare en ekstra vingummi, hah!

… Hvorfor en hot-dog uden pølse egentlig hedder en kradser? Er det noget med at sennepen smager mere kradst, når der ikke er en salt og fed pølse til at dræbe noget af smagen?

… Om jeg nogensinde bliver for gammel til at grine over de der kridhvide boller med en bjørn uden på pakken, som hedder “Bamse Boller” eller “Bamse Boller Fuldkorn“?

… Hvordan pokker jeg skal slippe afsted med både at holde ferie fra i morgen eftermiddag og samtidig opholde mig mest muligt på kontoret, som jeg overhovedet ikke har lyst til at holde ferie fra.

… At der sker virkeligt mange gode ting på det der kontor. I dag fik vi for eksempel internet, som kan være en fordel at have, når man skal sidde seks professionelle bloggere sammen.

… At jeg faktisk snart bliver nødt til at købe mere tøj. Nu hvor jeg skal ind på et kontor sammen med en masse lækre og særdeles velklædte damer, bliver jeg jo nok nødt til at steppe mit tøj-game lidt op, i forhold til noget af det afdankede kluns jeg af og til trækker af herhjemme.

… At det vel også er passende at købe nye smykker til.

… Om det var et hint til at jeg snart skal en tur mod en genbrugscontaineren, da Jens tidligere i dag spurgte mig hvorfor jeg egentlig har så mange sko jeg aldrig bruger.

… At jeg nok ikke behøver at købe nye sko.

… Hvordan mon mit liv havde set ud, hvis jeg ikke havde startet en blog i min barsel for snart 2 år siden.

… Hvor vildt det er, at det snart, udover at være knap to år siden jeg startede med at blogge, også er et år siden at jeg takkede nej til at komme ind på psykologiuddannelsen.

… At jeg hellere snart må skrive et indlæg om hvad der egentlig skete dengang, som fik mig til er erkende, at jeg ikke ville studere.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Jeg tænker på…
  -tak for (endnu) et fint indlæg.
  -sov nu barn!
  -jeg kan faktisk lide alt du skriver
  -hvor #%@$&##!! er den sut???
  -hvem er det egentlig du skal dele kontor med? Altså ud over vores alles yndlingssnegl 🙂
  God torsdag herfra, nu med ro fra børneværelset

 2. Neej- det kan ikke passe. Det var sidste måned du sagde nej til at komme ind på psykologi udd. Ikke? Ikke et år siden… FUCK så går tiden alt alt for hurtig. Kliché. Men det er sandt.

 3. Jeg elsker at grine af stavefejl ifm sammensatte ord, det er og bliver bare sjovt. Især hvis en avis fx skriver “Halv nøgen dame fundet xx xx”, eller hos min lokale bager, der har vinduet prydet med sit slogan “Den gode smags oplevelse”. Jeg fniser hver gang!

 4. Tiden går bare alt for hurtigt! Det undrer jeg mig over hver gang jeg kigger på mine børn. Det er som om at de dagligt kan noget nyt eller er vokset 10 cm..

  Og jeg kan heller ikke huske det med numre på mine indlæg. Tror jeg skal prøve med bogstaver eller måske bare helt droppe det…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven