mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg har overvejet at klippe mit hår af – igen – men ikke mere!

P7023902

Åh altså, jeg har jo igennem det sidste års tid (eller mere) gået og drømt om at få mit lange hår tilbage og alligevel har jeg i de seneste par uger, overvejet om ikke jeg alligevel lige skulle klippe en god luns af, fordi jeg faktisk er ret vild med det korte til mig – især, hvis det bliver klippet i en lidt smart frisure, frem for bare at være “nu skal det gro, så jeg klipper helst ikke i det, selvom frisuren ikke passer til hårlængden”, forstås.

… Men så kan jeg lige pludselig lave en fransk fletning og så er det hele ligemeget! JEG KAN LAVE EN FRANSK FLETNING!

Det er snart halvandet år siden jeg sidst kunne det og hold nu op hvor har jeg savnet det. Det ligger ikke ligeså godt i hænderne, som det gjorde engang, så udførelsen er helt hen i skoven, men det kan jeg passende øve mig en hel masse mere på nu, hvor mit hår endelig er blevet langt nok og altså overhovedet ikke skal klippes kort(ere) igen. Måske skal det snart have en rigtig frisure, men det skal ikke være kort.

P7023916 P7023912

Wuhu!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Læste kun overskriften og nåede lige at tænke “men skriver hun ikke altid hun vil ha’ sit lange hår tilbage?” Og derefter “ha! Hvor typisk. Det lyder som mig!”

    Men hvor fint du kan lave en fletning nu. Det er altså bare pænt.

    1. Hvor er du sød! Tak 🙂 Jeg tror dog næppe det bliver så kort igen lige foreløbigt 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven