mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #19 – en uge med følelserne uden på tøjet

Inde i min seng, ligger Peter. Det er kun ham og mig der er hjemme, da Thomas har taget Jens med et smut hjem til sine forældre, imens han selv skal lave noget tv i Aarhus de næste par dage. Det er virkelig dejligt sådan at få Peter lidt på tomandshånd og jeg kan næsten ikke vente med at gå i seng, så jeg kan lægge mig helt ind til ham og blive dér hele natten.

Den seneste uge har været vores sidste sommerferieuge og vi har mest af alt forsøgt bare at nyde tiden og hinanden – blandet godt og grundigt sammen med alvorlig sygdom, veninder, vin og frække poses på den røde løber.

I ugens løb har jeg…

… Besøgt min farmor, som pludselig er blevet meget syg og skrevet et blogindlæg, direkte fra mit tomrum i en underlig følelse af savn og sorgimage

… Været til Gallapremiere på Bad Moms og skrevet lidt om hvordan jeg selv har det med “dårlige” mødre HERP7274564P7274574image

… Sovet sammen med en veninde for første gang siden Cecilie og jeg delte et hotelværelse tilbage i januarP7274587

… Drukket væsentligt mere vin end jeg plejer. Noget af det, i en trailerpark et stykke nord for København, hvor nogle venner holder til huse om sommeren. Ja, en trailerpark. I Danmark. image

… Spist frokost på Kagestuen 43 – og alle mulige andre steder, selvfølgelig – med mine drengeimage

… Været hos frisøren for første gang siden februar. Izabella, indehaveren af Iza & Friends havde inviteret mig i stolen (hvorfor følgende må betegnes som en slags reklame) og for fa’en hvor var det dejligt. Èn ting er at mit hår nu igen har fået en nogenlunde anstændig gro-så-længere-i-en-fart-frisure, men noget andet er altså den formidable behandling jeg fik undervejs. Det var uden tvivl mit bedste frisørbesøg nogensinde. Det varme håndklæde om mit hovede, da hårkuren skulle trænge ind i håret, selskabet, chokoladerne, kaffen – det hele gjorde det til en usædvanligt god time at trække ud af kalenderen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videreimage

… Tippet om shape-wear på tre budgetter HER – jeg har godt nok ikke prøvet de to billigste, men jeg forestiller mig faktisk, at de gør jobbet helt udemærketmediumbudget

… Forklaret hvorfor det egentlig var, at jeg sagde nej tak til psykologistudiet dengang. Spoiler alert: Det var noget med at min verden og motivation for at søge studiet blev vendt på hovedet. Af en fyring.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven