mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

I ugens løb #17 med batmanmælk, andedamer og en snak om parforhold

Fra min feriepind i mine svigerforældres sommerhus i Polen har jeg endnu engang gjort status over den seneste uges oplevelser. Den halvsløje internetforbindelse har betydet, at jeg kun har kunnet lægge ganske få billeder ind i indlægget – resten må I have til gode, selvom det ærgrer mig at jeg ikke engang kan vise jer den fremragende pizza som tog røveren gevaldigt på mig i torsdags.

I ugens løb har jeg…

… Nydt at have en masse tid sammen med Thomas, som holder ferie

image

… Haft mine børn med på deres første fælles kanalrundfart. Det kan altså noget særligt. Jens var dybt fascineret af alle fortællingerne og Peter blev døsig – og enormt hyggelig – af bådens blide vuggen

image

… Spist frokost på The Union Kitchen – én af byens mere trendy caféer – hvor jeg på forhånd var lidt beklemt ved at tage mine børn med, fordi stedet ikke umiddelbart emmer af børn. Det skulle dog vise sig at serviceniveauet overfor børnene var helt i top og mine forudindtagelser blev gjort komplet til skamme, da tjeneren – af sig selv! – kom med mælkeskum beklædt med et batmanlogo lavet i chokoladepulver til mine drenge.

Været på “stranden” ved Knippelsbro, midt i København, hvor man ovenikøbet kunne få juice med et skvæt grenadine og en festlig appelsinskive, som gjorde Jens svært begejstret. Noget jeg i øvrigt godt synes vi snart kunne genindføre fra de glade 80’ere. Festlige drinks, paraplyer, glimmer og appelsinskiver for the win.

Besøgt Bonbonland for anden gang og endnu engang konstateret at det er en virkeligt sej forlystelsespark, som dog fejler gralt på sit slikudbud, som efter min sukkertand burde være tifoldigt

image

… Klappet både kameler, geder og heste i Knuthenborg Safaripark

image

… Budt velkommen til endnu en andedame.

P7134329

… Lavet en live-stream hvor jeg endnu engang besvarede jordemoderelaterede spørgsmål. Hvis I vil se den, foregår det HER.

… Været til middag med Bloggers Delight. På Köd, som er en smadderdejlig restaurant når man spiser kød. Hvis ikke, så vil jeg til enhver tid gerne komme med andre anbefalinger til restauranter som sporter en lidt festligere veggiemenu. Også selvom man selvfølgelig ikke skal kimse af (virkelig god) bearnaise med fritter.

… Gjort mig klar på mindre end fem minutter til ovenstående arrangement – og tippet om hvordan I kan gøre det samme HER

image

… Spist en seriøst lækker vegetarpizza på Rossopomodoro i selskab med mine “Andedamer”. Normalt har jeg det egentlig lidt svært med både aubergine og squash på pizza, men her fungerede det virkelig godt og langt, langt bedre end jeg havde forventet.

… Snakket lidt om mit parforhold ovre hos Cecilie. I kan læse det HER, hvis I har lyst.

… Indfundet mig i en bil sammen med min familie for at sætte kurs mod Polen

image

… Opdaget at min evne til at snakke med fagter godt kunne trænge til en lille opgradering. Det krævede i hvert fald et par forsøg at spørge om jeg mon kunne købe en sut i den polske dames butik. Til gengæld klarede Thomas at spørge efter flødeskum, til bravour!

… Drukket virkeligt gode øl i selskab med mine svigerforældre. En i øvrigt udemærket kombi.

… Haft virtuelt besøg af én af de sejeste damer jeg kender. Det – og hende – kan I læse meget mere om HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Tak for endnu en hyggelig opsummering søde Cana! – bare så du lige er OBS på det, så giver linket ved “HER” (… Snakket lidt om mit parforhold ovre hos Cecilie. I kan læse det HER, hvis I har lyst.” ) en viderestilling til din Facebookside – går ud fra det link skal vise til Cecilie? 🙂

    1. Åh for pokker! Tak for info – det var selvfølgelig en fejl, som nu skulle være rettet 🙂

  2. Her skriver du jo ikke at det var nogle betalte ture ! bla. BonBon land ! er det ok Cana ? ps og jeg har læst dit nye indlæg og som jeg har sagt før så kan det ikke passe at alle de steder du besøger altid er super ! men som du skriver så vil du ikke skrive noget “dårligt” og det er netop bevis på at du bliver betalt for at skrive noget godt og ikke altid din ærlige meningen

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven