mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #16

I ugens løb har jeg…

P7094205P7094192P7094220

… Sluppet min indre Beyoncé løs endnu engang og danset natten ung, sammen med nogle dejlige mennesker til vores gårdfest i lørdags. Noget der i min bog slår hver-sin-have-fest, med banelængder.

 

P7104194

… Endelig fået taget min skridttæller i brug, som jeg har fået i forbindelse med at jeg er blevet gå-i-forvejen-ambassadør for Ecco Walkathon, som løber af stablen d.11.september, hvor Ecco donerer 7,50 krone for hver eneste gået kilometer til enten Hjerteforeningen eller SOS Børnebyerne. Et event og nogle sager jeg selvfølgelig gerne støtter op om og som jeg lover at skrive lidt mere om, meget snart.

 

IMG_1471

… Lavet mit livs første live-stream på facebook og elsket det! Derfor har jeg også planlagt at jeg igen på onsdag vil lave jordemoderonsdag som en live-version på facebook. I dagtimerne dog, men det skal jeg nok informere nærmere om, når vi kommer lidt tættere på.

 

P7074118

… Været på uprætentiøs og helt vildt dejlig date med min mand. I halvanden time til frokost, fordi der i virkeligheden ikke behøver at skulle mere til.

 

P7054027

Budt velkommen til den første dame på kontoret.

 

P7104210

… Været på legeplads med mine drenge og nogle gode venner.

 

image

… Fået min allerførste blogbaby.

 

P7084174

… Spist virkelig meget pizza.

 

P7074060

… Drukket virkelig meget kaffe. Noget af det endda iført læbestift.

 

image

… Oprettet en instagramprofil til kontoret, som I selvfølgelig skal være meget velkommen til at følge, hvis I vil være med i hverdagen hos alle damerne i Andedammen CPH – den hedder @andedammen_CPH.

 

image

… Spurgt ud på min facebook-side om ikke jeg skulle købe denne jakke til Jens – og delt vandene imellem dem der sagde GO og dem der sagde NO og altså, jeg har stadig ikke købt jakken, men jeg gad virkelig godt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Åh, den jakke. 😍 Hvis ikke du køber den til Jens, så må du da gerne købe den til mig. Den kan jeg sikkert godt skrue mig ned i. 😂

    1. Han ELSKER den – men jeg var for langsom, nu er den steget i pris og så bliver jeg altså for nærig.

  2. Jakken er rigtig sej og den vil klæde (det er nok et mormor udtryk) Jens godt, men det der ville gøre mig i tvivl var godt nok prisen.
    Jeg er lige begyndt at læse din blog fordi jeg så da Jens lagde makeup på dig 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven