mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Blogs jeg kan anbefale

For at skyde denne mandag igang med fuld skrue på den gode karma, har jeg besluttet at åbne lidt op for godteposen og dele ud af nogle af de blogs jeg selv ynder at læse, sådan på nogenlunde daglig eller i hvert fald ugentlig basis. Der er selvfølgelig mange flere end dem jeg nævner herunder, men disse nævner jeg ikke så ofte, som de fortjener det og derfor blev de udvalgt blandt de mange.

SilleWho?

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 12.07.29

I lang tid læste jeg kun sporadisk med hos Sille men i løbet af den seneste måned er hun simpelthen gået hen og er blevet én af dem jeg craver efter, når jeg har et roligt øjeblik med min telefon i hånden. Sille er en modepige med en helt, helt anden stil end jeg, men til gengæld så skriver hun så overdrevet gode, seje og meget personlige indlæg og deler ud af sig selv på en måde, som er yderst sjældent set her i blogland og jeg er vild med det. Tjek hende ud – hun er så dygtig!

WeWonder

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 12.06.36

Det er faktisk ikke så længe siden jeg stiftede bekendtskab med Mies blog første gang, men hvor er den dog en dejlig lille perle i det danske blogunivers. Den er fin og velskrevet og emmer af feel-good-vibes, som jeg er totalt sucker for. Samtidig er Mie en mester i at skyde outfitbilleder og jeg skal ikke afvise, at jeg i løbet af de kommende måneder, vil forsøge at læne mig en lille smule op ad hendes evne til at få alting til at se mega lækkert ud.

Julia Lahme

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 12.07.00

Jeg ved ikke om det er fordi hun både skriver bøger, laver tv og driver et velrenomeret pr-bureau, men af én eller anden årsag har jeg sådan en lille smule ærefrygt overfor Julia. Jeg læser altid hendes blog som om hun altid ved mere og er meget klogere end mig og jeg elsker den måde jeg altid bliver komplet opslugt af hendes tekster og små hverdagsfortællinger på. Jeg føler mig beriget når jeg læser den og dét synes jeg er én af de fineste egenskaber en blog kan have.

 

Komikerfrue

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 12.08.04

På min tur til Benidorm, var jeg så heldig at være i selskab med Marna og jeg har lige siden været ret hooked på hendes blog. Den er godtnok på norsk, men jeg synes at det er forholdsvist let at læse og så er hun simpelthen så sød, sjov og selvironisk, at man ikke kan andet end at være vild med hende. Jeg mener, så lige billedet ovenfor. Hun. Er. Skøn.

Ørjan Buroe

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 13.46.21

Ørjan, som egentlig lever af at være komiker, er gift med Marna og har altså en blog der er nærmest ligeså fantastisk som hans kones. Den er hylende morsom og så elsker at jeg komme lidt bag om kulisserne i forhold til hvad der foregår i en mandehjerne, som er fyldt op; både med overordentlige mængder testosteron og kærlighed til sin kone og sine børn. Og altså, for lige at understrege hvor uhøjtidelig han er, vil jeg bare lige vise jer, hvilket billede han foreslog mig at bruge i stedet for dét ovenfor, som jeg initielt spurgte om lov til at poste her på bloggen. Yes, han er crazy! På den virkeligt sjove måde!

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 13.44.55

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Jubii, elsker link-love – det prøver vi også ofte st sprede på vores blog, via vores blogrolls og links. Det er altid dejligt med nogle nye spændende, sjove og inspirenende bud; så tak for anbefalingerne, tjekker straks de to norske blogs ud, for de tre andre kigger jeg jævnligt forbi allerede. Julia især, er jeg ganske tosset med 😀

    – A

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven