mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Get the look: galla og shape-wear på 3 budgetter

getthelookAnnonce

Da jeg i onsdags troppede op på den røde løber til gallapremiere på “Bad Moms” var det naturligvis iført min mest vovede attitude, en pokkers masse make-up, et par høje hæle, min bedste shaper og en lang sort kjole, således jeg følte at jeg passede til temaet om at turde træde ud af rammerne som “den perfekte mor” og i stedet bare gøre noget godt for mig selv, som jeg allerede da jeg havde set traileren til filmen, havde luret var essensen i filmen, som viste sig at være hylende morsom, en lille smule fordummende og en helt perfekt film til en aften i selskab med veninderne.

Da jeg om eftermiddagen gik og gjorde mig klar i selskab med min veninde, kunne jeg ikke holde mig fra at vise mit absolut yndlings-shapewear frem på snapchat og aldrig er jeg dog blevet spurgt så meget ind til mit tøj, som jeg blev til den slankende shaper. Jøsses, men den er altså også god. Jeg kværnede både burger og en halv flaske vin inden jeg iførte mig min kjole og takket være shaperen, så jeg altså hverken gravid eller oppustet ud, som jeg ellers har for vane at gøre.

Som altid er jeg selvfølgelig på pletten og har fundet den frem til jer, sammen med det meste andet jeg havde iført mig. For at alle kan være med, har jeg desuden fundet både dyrere og billigere alternativer til det hele, så alle kan være med 🙂 Alle links er affiliate-links, som altså betyder, at når I køber noget af det, så får jeg et par procenter af købet. En slags “tak for hjælpen” til mig fra de forskellige webshops og ikke noget der betyder spor for jer.

Mit eget outfit bestod af tasken fra “low budget”, kjolen fra “medium budget” og shaperen fra “high-budget”. Mine stiletter er fra billi-bi, men jeg har desværre ikke kunnet finde dem, så jeg gætter på at de er udgået, men jeg er til gengæld helt på røven over hvor fine dem fra “medium budget” er – uden at man bliver ruineret af at købe dem!

lowbudget

Low Budget: Shaper 299.- HER / Kjole 279.- HER / Stiletter 349.- HER / Taske 90.- HER

mediumbudget

Medium Budget: Shaper 349,. HER / Kjole 1000.- HER / Stiletter 499.- HER / Taske 1400.- HER

highbudget

High Budget: Shaper 799.- HER / Kjole 4000.- HER / Stiletter 1843.- (nedsat med 50%) HER / Taske 2450.- HER

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven