mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En dvask live-opdatering fra Polen

image

Det føles næsten som om tiden står stille og jeg kan nærmest ikke huske, hvornår jeg sidst har været så meget nede i gear, som jeg er lige nu.

Det er tiltrængt, kan jeg mærke. Også selvom det i virkeligheden er svært for mig at “lave ingenting”.

Vi er stadig i Thomas’ forældres sommerhus i Polen, hvor solen de sidste par dage har fået os til at skifte badebassinet og de bare barnenumser ud med indehygge og hjemmebagte boller.

Peter ligger og sover middagslur i klapvognen, Jens leger med min svigermor og Thomas og jeg sidder ved siden af hinanden, i hver vores lænestol og gør alt hvad vi kam, for at holde vores hjerneaktivitet på et minimum.

På opfordring fra min svigermor har jeg downloadet nogle forskellige ordspil, som jeg kobler af med på samme måde, som jeg husker at jeg brugte kryds&tværs da jeg var barn. Lige nu er min favorit “ruzzle” – selvom jeg tilsyneladende er temmeligt dårlig til det, mine mange nederlag taget i betragtning.

Her er så stille at jeg ikke helt kan finde ud af om jeg kan høre alt eller intet og jeg er ret meget fan. Mest af den dvaskhed som kollektivt har ramt os som regndråberne på ruden.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Jeg drømmer virkelig sommerhusdrømme lige for tiden. Det behøver ikke ligge noget specielt sted – det skal bare være et sommerhus. Det er som om, at lige meget hvor meget ferie man så ellers har, så er det umuligt ikke liiiige at skulle nå alle mulige ting, når man sidder derhjemme. Jeg mangler sommerhus-zen!

  Håber I har en fantastisk ferie. Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Hej Cana 🙂
  Elsker at følge sin blog, man føler helt at man kender din lille familie, endda så meget at da jeg så Peter rende rundt og spille bold i Fælledparken var jeg lige ved at sige Hej.. Hehe nåede lige at tænke mig om, så jeg ik var blevet set som en eller anden fremmed tosse som gik og snakkede med de små børn 😉

 3. Polen er fantastisk sted -Flott ferie sted. Jeg kjøpte en sommerleilighet i Gdansk. Det perfekte stedet for noen som meg som verdsetter kontakt med naturen. Derfor bestemte vi oss for Verano Residence-leilighetene. Våre venner anbefalte oss Dekpol. Polen er det beste stedet å bo. Folk er fantastiske og levende er billig.

 4. For meg er det viktigste mitt eget sted å bo. Jeg har lenge drømt om en luksusleilighet, men her kunne jeg ikke ha råd til det, så jeg bestemte meg for å velge en leilighet i Gdansk på Grano Residence. Det er en sikker og perfekt investering i fremtiden.

 5. Polen er et vakkert land og det er ingenting å diskutere om. Jeg tilbrakte mange vakre øyeblikk der, en fantastisk ferie, og jeg tenkte at det var verdt å flytte der. Vi valgte Trippelbyen, dvs. Gdańsk. Et sted med en ekstraordinær historie og vakker arkitektur. Nå venter vi på drømmeleiligheten vår på Grano Residence.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven