mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

De smukke, simple øjeblikke i hverdagen; om en kærestefrokost og kanalrundfart

P7074103 Annonce

Yes mand! Det virker som om det hele ruller nogenlunde til den der gårdfest jeg skrev om i morges, som løber af stablen lige om lidt og jeg elsker, at noget så simpelt som det faktum at man bor i samme bygning, kan afstedkomme så meget fællesskab som dét jeg fornemmer er ved at opstå i vores lille øbro-gård her. Jeg er pjattet med det – de simple ting, som betyder alverden til forskel. Ligesom den date Thomas og jeg var på forleden, som I kan læse meget mere om lige her nedenfor.

Noget helt andet der også betyder alverden til forskel, er noget så simpelt som vand og jeg synes derfor at det er mere end bare almindeligt snedigt, at AQUA D’OR netop har skudt gang i en kampagne med mottoet “Enjoy the Simple“, som handler om, at vi skal huske at nyde selv de helt simple ting i livet; dem som er der hele tiden og som vi måske, i en hverdag fuld af “handle, hente børn, se ramasjang”-trivialiteter, af og til kommer til at overse, men som bliver så værdifulde hvis vi husker at nyde dem.

P7074118P7074073P7074098

Efter et par dage med novembervejr slog Thomas og jeg til, da solen i torsdags endelig tittede frem og lod det give mening, at vi rent faktisk befinder os midt i dét der burde være højsommer. Lidt over middag hentede han mig på kontoret, hvorefter vi stak ud efter take-out, som vi besluttede os for at indtage på dét jeg forestiller mig bliver ét af mine foretrukne frokoststeder på solskinsdage; på stengærdet ved Frederiksholms Kanal, som løber lige udenfor mit kontorvindue.

Næstefter mine veninder, så er Thomas dén jeg oftest har dårlig samvittighed overfor, fordi jeg i hverdagene nogle gange godt kan glemme at sætte pris på vores gode parforhold. Børnene kommer altid i første række og det betyder selvsagt at Thomas indtager en 2.plads i prioriteringer og med den forestående EM-finale ved alle godt, at sølv er noget lort.

Derfor prøver vi på at skabe nogle hyggelige øjeblikke i hverdagene, som kan minde os om at nyde hinanden lidt ekstra, som vi gjorde det i dag, da vi sad der ved kanalen med hver vores quesedilla – Thomas’ med kylling og min med bønner – og grinede over at vi begge to, lige efter hinanden, havde slået hovedet ind i gelænderet over os.

P7074131P7074137

Med os havde vi hver vores AQUA D’OR KLAR med smag af hindbær og brombær, som mest af alt i min mund smagte som en rød sodavand – bare uden både kalorier og farvestoffer og den slags griseri – og et par flasker af den mere traditionelle AQUA D’OR naturligt mineralvand, som er idéel at have med på farten her om sommeren.

P7074145

Efter frokosten med udsigt til kanalen besluttede vi hurtigt at snuppe en tur med én af kanalrundfartsbådene, inden vi skulle hjem og hente børn. Jeg elsker kanalrundfart! Man bliver vugget rundt i Københavns Kanaler og kan gå på visuelt opdagelse i nye ting hver eneste gang i den time den guidede tur varer og jeg elsker at lade mig synke tilbage i sædet, nyde vinden i håret, en god hånd at holde i og de små finurlige røverhistorier der bliver fortalt om nogle af vores hovedstads mest prominente bygninger og turistattraktioner.

P7074158 P7074160 P7074150

Det lyder måske ikke af meget med en halvandentimes frokostdate med min mand, men jeg lover jer, at det både gør en forskel for os, når vi husker den slags små ting i hverdagen. Når vi husker at nyde det simple, som AQUA D’OR så fint forsøger at minde os om at gøre. De gør det blandt andet med denne video, som jeg synes I skal se og lade jer inspirere af, ligesom I selvfølgelig kan slå et smut ind forbi HER, hvis I har fået lyst til at gå endnu mere på opdagelse i “Enjoy the Simple

Jeg er sikker på at I er mange som sidder på nogle guldkorn i forhold til hvad man kan gøre i hverdagene, for at gøre dem lidt sjovere og hvis I vil dele jeres tips, så ville det gøre mig så glad at læse dem, uanset om det handler om at danse rundt imens i støvsuger, at smugspise kærestens yndlingschokolade, at have faste ugentlige aftaler med jeres veninder eller noget helt andet. Bring it, ladies!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Min kæreste arbejder som mekaniker, og har tit laaaange vagter, men hver lørdag er der dømt hygge! Nogengange prioriteres vennerne, men som udgangspunkt er vi sammen efter at have holdt familiemiddag hos hans lørdag – så sætter vi os ned foran fjernsynet, og ender altid med at snakke om store og små ting, imens vi ser en eller anden krimi som jeg selv meget seriøst prøver og følge med i, mens jeg samtidig skal holde øje med at han ikke spiser alle chipsene! Lige nu er han faktisk nede og købe chips til mig.. hehe!

 2. Tak for en skøn blog 😊
  Hvor er dine uberfede støvler fra ?
  Mange hilsner Christina

 3. Jeg elsker kanalrundfart – er med minimum en gang per sæson – gerne flere alt efter hvor mange jeg kan lokke/tvinge med :-). Jeg er med på en tur næste gang, hvor det jo altså ikke skal være kærestehygge.

 4. Vi har en kæreste date hver lørdag aften…. Så får børnene (4 1/2 år og 14 mdr) risengrød eller en anden livret mens vi alle hygger. Derefter putter vi dem og spiser eksempelvis tapas i sofaen og nyder lidt voksen alenetid 😊

 5. Det er ikke altid vi husker det, men de fleste dage går vi en tur efter aftensmad. Vi bor tæt på Limfjorden, hvor der er en rigtig fin park og stisystem langs vandet. I hverdagen laver vi alt muligt og typisk kommer vi til at sidde lidt med hver vores mobil eller computer, når vi så endelig er sammen. Men når vi er ude og gå aftenture, snakker vi om alt muligt, og det er nok der, jeg slapper aller mest af.
  De gange vi glemmer det i en periode, mærker jeg hvor vigtigt det faktisk er. Altså de små ting.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven