mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Sommergarderobe: Kontordullesmykker + konkurrence

P7094199Annonce

Selvom jeg i disse dage holder fri som kontordulle, så kan jeg alligevel næsten ikke lade være med at vise jer lidt nye sager, som jeg modtog i weekenden, til at oppe mit kontordulle-game. Som jeg skrev HER har jeg følt en vis trang til at opgradere både garderobe (den trang føler jeg sådan set hele tiden, lige nu er den bare ekstra-tydelig) og smykkeskrinet og lynhurtigt kom der fut i fejemøget og jeg fik bestilt en lækker omgang smykker hos Hvisk, et af de fineste danske smykkebrands, hvor de fleste af os kan være med rent prismæssigt.

Smykker kan gøre en kæmpe forskel for et look og jeg føler mig nærmest nøgen, hvis jeg en sjælden gang får forvildet mig ud uden øreringe som et minimum. Helst vil jeg dog gerne både have øreringe og fingerringe – og en halskæde – på, hver dag og hvis nogen af jer, har det på samme måde, så læs lige lidt videre, for jeg har simpelthen fået lov til at udlodde ét valgfrit smykke til en heldig læser – forudsat dog, at smykket der vælges ikke er af 14 karat guld – og så endda på en helt almindelig tirsdag! Optur!

P7094201

Starlight ørestikkere HER / Wave fingerring HER / Water lily fingerring HER

P7094205

Konkurrence:

For at deltage i konkurrencen er alt I skal gøre, at sætte et link ind til dét smykke I gerne vil vinde (hvis det er en ring, så også skrive størrelsen) i en kommentar herunder og så trækker jeg en vinder om en god uges tid. Find smykkerne HER.

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (150)

 1. Ville elske et par af disse: WATER LILY EIGHT ZIRCONIA EAR STUDS SILVER ( sorry kan ikke linke fra min mobil )

 2. For Søren hvor ville jeg ønske jeg var så heldig 😊
  Denne smukke ring ville bare en perfekt påmindelse om, at lykken kan vende og der er lys forude ☀️http://hvisk.com/da/candy-colours/bubble-ring-green-xlarge-gold
  Str 53

 3. At have en mand der elsker en ubetinget er lykken. Selvom jeg har vundet i kærlighed, prøver jeg alligevel lykken…derfor er mit valg SUMMER HAZE WHITE AND GREEN ZIRCONIA EAR STUDS SMALL GOLD.

  1. Hov, der gik lige noget galt med kommentarerne – troede jeg kunne nå at tilføje str.
   Bare se bort fra den anden ‘Sarah-kommentar’ nedenfor! 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven