mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Bad Moms og min nye kollega

image

Det var en god aften i går. Det var det. Det var sjovt, godt og mest af alt dejligt at være sammen med mine veninder. Mine søde, seje, sjove, kloge og pissedejlige veninder.

Èn af dem, Cecilie som rocker billedet ovenfor sammen med mig, har jeg har kun kendt i et år lige omtrent nu og og alligevel føles det som om vi har kendt hinanden meget længere. Som om hun altid har været.

Vi blev ret hurtigt veninder – selvfølgelig over en flaske vin – og det faldt mig derfor naturligt, da vi havde kendt hinanden i mindre end to måneder, at tilbyde hende at overtage min anden blog tregodegrunde.dk, som jeg med svingende succes havde drevet i nogle måneder.

Cecilie havde på et tidspunkt nævnt, at hun syntes det kunne være skægt at blogge, men at hun ikke rigtigt kunne overskue at få startet op – og hvad nu hvis ingen gad læse med.

Det gad folk heldigvis godt. Hun startede med den lillebitte læserskare som jeg havde overdraget hende og hun har nu, mindre end et år senere, opbygget sig et mindre imperium af læsere.

Hun er så god, så sjov, så klog og så fandens velformuleret, at jeg er sikker på, at hun kommer til at skyde ud igennem stjernerne som blogger, som skribent og som den fantastiske kvinde hun er og jeg er derfor overmåde stolt af at kunne præsentere hende, som min nye kollega inde i Andedammen CPH. Yes, mand!

image

Jeg siger jer, at det bliver et fedt hold.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven