mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

To trætte Buttenschøns på vej til Benidorm

P6293744Annonce

Så er vi på vej, Jens og jeg, på vores lille miniferie sammen. Det er vildt mærkeligt at skulle rejse uden Peter og Thomas, men jeg glæder mig helt overdrevet meget til at kunne give min store dreng min udelte opmærksomhed i fire hele dage. Det bliver så fedt!

Fordi jeg vækkede ham tidligt i morges, for at vi kunne nå vores morgenfly, er vi begge en lille smule groggy og jeg er derfor ekstraordinært glad for, at jeg i går brugte en times tid på at downloade nogle film og serier fra SF kids play, som han kan sidde og se på ipad’en imens vi flyver. Han har selvfølgelig selv valgt hvilke vi skulle hente ned og det glædede mig helt ind i hjertet, at den han allerhelst ville se, var Peddersen og Findus, fordi jeg husker bøgerne fra da jeg var barn.

P6293751

– Hent selv SF Kids Play HER – 

Når vi kommer frem, har jeg lovet Jens, at det første vi skal gøre er, at hoppe i badetøjet, spise en is og afprøve hotellets swimmingpool, inden vi smutter på stranden og spiser frokost og tager lidt rundt og ser området, inden jeg forestiller mig at vi kommer til at kollapse i armene på hinanden, på hotelværelset i aften. Måske med endnu en film, måske uden.

Der kommer til at være en masse fede ting på programmet de næste par dage, men der er selvfølgelig også lidt tid på hotelværelset, som Jens og jeg kan forvalte præcis som vi vil og lige nu, efter at være stået op klokken 03.30, så håber jeg virkelig at vi kan have en langsom morgen i morgen. Jeg synes altid det kan være lidt svært om morgenen, når jeg er på ferie med mine børn, fordi de (selvfølgelig) er mega friske og helst bare vil springe direkte fra sengen til poolen, imens jeg selv måske hellere vil have en kop kaffe på værelset og et langt bad, for så at indtage dagen, poolen og de mange oplevelser stille og roligt.

Derfor tænker jeg, at Jens og jeg kommer til at ende på et kompromis, hvor jeg kan stå under bruseren, imens han får lov til at se film og serier på vores ipad. I know, Lola Jensen ville helt sikkert have fortalt mig at jeg hellere skulle tage at lave sanglege og fortælle røverhistorier fra brusekabinen, men ærligt talt, så er jeg overbevist om, at Jens ikke kommer til at mangle hverken min opmærksomhed eller andre stimuli i den halve eller hele time om morgenen, hvor han sidder med en god film og jeg forkæler mig selv, så mit overskud kommer i top. Jeg er ret meget fan og håber bare, at mine forventninger kommer til at holde nogenlunde stik. We’ll see…

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Rigtig dejlig ferie til jer to 🙂 holder også ferie med mine unger og de står så op mellem 5.30 og 6 hver morgen uanset ferie, så kender godt kompromis løsningerne 🙂

 2. DET LYDER SKØNT! Og selvfølgelig skal han da se Ipad, mens du får en langsom morgen. Det gør vores dreng også, når han står rocker-tidligt op. Det er altså sådan, jeg sikrer, jeg er en god mor med overskud resten af dagen. Så må barnet altså gerne underholde sig selv med elektronikken lidt.
  GOD ferie! Jeg er så misundelig!

 3. Ej come on – lola Jensen er da klog und alles, men der er sgu da ingen, der gider tage hende med på sommerferie… iPad og lidt (mange) flere is og pomfritter end ellers er da vejen frem!
  Børn kan også godt kende forskel på hverdag og fest!

  Og hold nu op hvor lyder det dog rocker fedt med sådan en tur!

  1. Ha ha, det var nu heller ikke møntet på Lola Jensen, men bare en måde for mig at pointere, at jeg godt ved at det er lidt pædagogisk ukorrekt 🙂 Og at jeg i øvrigt – som du – er fløjtende ligeglad 🙂

 4. Rigtig god tur!

  Nu snapchattede jeg det faktisk til dig, men kom til at tænke på, om du måske gider lave et indlæg om det at være blogger og modtage beskeder på snapchat/bloggen/Instagram. Både de positive, de negative, de sjove, de klamme, etc.
  Jeg kom nemlig til at tænke på efter jeg havde sendt beskeden til dig om du mon åbnede den. OG om du nogensinde havde modtaget sure/klamme/sjofle beskeder på snappen.

  Anyway! Rigtig god tur til jer begge og god miniferie til de 2 derhjemme også.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven