mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Spar 10% på ALT hos ASOS – kun i dag

Det er muligvis gået manges næse forbi, men for mig, som allerede i overmorgen, flyver til Spanien i selskab med min førstefødte for at køre vandrutsjebaner og spise is i en hel forlænget weekend, så har det været ret tydeligt. ASOS har været nede.

Det har selvfølgelig ikke betydet andet end at jeg har måttet grave dybt i mit tøjskab, for at opdage, at jeg i virkeligheden ikke manglede noget helt så akut, som jeg gik og troede, men ikke desto mindre, så betyder det altså at ASOS i dag, hvor de er tilbage på pinden for fuld skrue, giver 10% på hele biksen – også på varer der i forvejen er nedsatte – med koden BIGTHANKS10.

En skøn kjole, som både er god når solen ikke brager ned, eller når man skal på stranden og gerne vil have mulighed for at dække sig lidt til. Hvis jeg havde kunnet bestille den lidt tidligere, havde den været et must til ferien! Find den HER

image3xxl– AFFILIATE LINKS –

Den kan næsten det samme – bare med ærmer – som min hvide kjole, som jeg konstant bliver spurgt hvor er fra og som I kan finde  til en hundredelas lige HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven